Nu reizen er momenteel niet in zit, ben ik steeds op zoek naar mogelijkheden om een vakantiegevoel in huis te halen. En dan kom ik op eten uit. Ik hou van lekker eten! En daarom (geen straf!) ben ik in mijn eigen stad op onderzoek uit gegaan. Ik deel zes van mijn favoriete restaurants in Tilburg met afhaal en bezorgmogelijkheden met je.

Tilburg heeft een enorm aanbod aan restaurants en leuke zaakjes om te eten. Eerder tipte ik al de wat beterer eetgelegenheden in Tilburg en Eethuis Twintig waar ik voor lunch graag kom. Ik kan haast niet wachten om gewoon weer de deur uit te stappen, het centrum van Tilburg in te wandelen en van de horeca te kunnen genieten. Tot die tijd bestellen we regelmatig, om zo de lokale zaakjes ook te steunen. En om natuurlijk gewoon zelf te genieten van lekker eten. De volgende zes restaurants in Tilburg met afhaal en bezorg mogelijkheid maken mij momenteel erg blij met hun verrukkelijke eten.

Xu Noodle bar

Met stip bovenaan mijn lijstje van restautants in Tilburg met take away optie is een mijn nieuwe favoriet, namelijk Xu Noodle bar. Naast rijst en noodlegerechten hebben ze diverse soorten streetfood. En ohhh, die zijn lekker! Met echte authentieke Aziatische smaken. Jummie!!

In Tilburg vind je Xu Noodle bar aan de Heuvelring 67 midden in het centrum van Tilburg. De zaak zit ook in Eindhoven. Bestellen doe je eenvoudig via Whatsapp. Je krijgt een tikkie om te betalen.

Leestip: De leukste zaakjes in Mechelen

Masal

Masal is het thuis voor Oosterse specialiteiten in Tilburg. Stoofpotten, grilgerechten, mezze en vergeet vooral de lekkere baklava niet! Wanneer Remco en ik hier gaan eten of eten halen, bestellen we altijd van alles waardoor de tafel vol staat met lekkernijen die we delen. Alle gerechten zijn overigens halal.

Restaurant Masal zit aan de talent Square 33 aan de noordkant van het centrum in Tilburg. Voor bezorging moet je bestelling boven de € 25,- uitkomen. Voor afhaal ontvang je 10% korting en mensen die werken in de zorg zelfs 30% op vertoon van je werkpas. Je kunt bellen of appen om te bestellen.

restaurants Tilburg afhaal

De Burgerij

Zin in een bourgondische Franse sfeer? De Burgerij is wat dat betreft de beste plek in Tilburg. De twee broers hebben hun ouderlijke woning omgetoverd in een goedlopende brasserie met een winkel erbij. Ze kiezen alle smaken zelf uit en zijn daar uitzonderlijk goed in. De borrelplateaus zijn dan ook welbekend in Tilburg!

De Burgerij zit aan de Noordstraat 87 in het centrum van Tilburg. Momenteel zijn ze enkel open op donderdag tot en met zondag. Je kunt je bestelling mailen. Op de website vind je onder het kopje ‘winkel’ de lijst met De Burgerij to go producten.

Locals

Mijn all-time favoriet is Locals in Tilburg. Deze koffiebar staat bekend om de … jawel zelfgeroosterde koffie. Maar aangezien ik zelden koffie drink, ben ik vooral enthousiast vanwege de lekkere lunchgerechten met verrassende smaken. Ze gebruiken veel groenten en dat vind ik lekker! Locals draagt een speciaal plekje in mijn hart. Remco en ik trouwden op de Malediven, maar moesten in Nederland wel nog even langs het gemeentehuis voor een Nederlands huwelijk. En daarna aten we taartjes bij Locals.

Locals vind je aan de Heuvelstraat 128 in Tilburg. Dagelijks kun je er terecht voor zowel take away als telefonisch bestellen en gratis laten bezorgen.

Leestip: Lekker eten in Porto, tips en leuke zaakjes!

restaurants Tilburg afhaal

Villa Pastorie

Het gezellige Villa Pastorie zit wat verder van het centrum af aan de Piushaven in Tilburg. En daardoor hebben ze een heerlijk terras aan het water kunnen creëren. Normaliter heb je een ruime keuze uit heerlijke en verrassende gerechten met seizoensproducten. Alles met een Belgische knipoog. Ook de High Tea is er heel goed! Leuk weetje: ook deze zaak heeft een speciaal plekje in mijn hart. Hier werd ik verrast met mijn babyshower.

Vila Pastorie is gevestigd aan de Hoevenseweg 2 in Tilburg. Je kunt er gratis parkeren. Momenteel bieden ze in samenwerking met Brabants Streekgoed de “borrelbox lokaal” aan op de vrijdag. Hiervoor kun je whatsappen of mailen.

Kras2

“De lekkerste broodjes van Tilburg!” riep een man die net weg fietste en Remco en mij naar het pand zag staren. We lopen regelmatig door de Willem II straat, maar Kras2 was ons nog niet eerder opgevallen. Zo ontdekken we steeds weer nieuwe dingen in onze stad. En na de belofte van de fietser moesten we natuurlijk de broodjes proberen. Die zijn lekker! Misschien wel de beste van Tilburg 😉

Kras2 zit dus aan de Willem II straat 27 in het centrum van Tilburg. De winkel is enkel open om je bestelling op te halen. Binnen de cityring doen ze ook aan bezorging.

Take away en bezorgopties in Tilburg

Ik ben nieuwsgierig, welke van deze 6 restaurants in Tilburg met afhaal en bezorgopties spreekt jou het meeste aan?

Meer inspiratie voor take away en vertier in deze bijzondere tijd? Voor lekkere afhaal mogelijkheden in Groningen kun je bij Marcella Molenaar terecht. En woon je in de omgeving van Dordrecht? Check dan deze toffe wandeling door Dordrecht!