Contact & Samenwerken

Reismuts.nl is mijn persoonlijke blog waar ik alles deel over mijn reizen en over wat mij verder zoal bezig houdt. Zo schrijf ik over reizen die ik zelf gemaakt heb, over stedentrips in binnen- en buitenland, leuke eettentjes en restaurantjes waar ik gegeten heb, fijne accommodaties waar ik geslapen heb en over producten die met reizen te maken hebben.

Bereik
Maandelijks heeft Reismuts gemiddeld zo’n 1800 unieke bezoekers en ruim twee keer zoveel views. Ik promoot alle berichten via social media (Facebook +2,6k volgers; Instagram +3,4k volgers), waardoor het bereik van de blog nog groter is.

Contact
Ben je op zoek naar tips over bepaalde bestemmingen, wil je me wat vragen of gewoon een berichtje sturen. Dat kan naar lizette@reismuts.nl.

Samenwerken
Wil je met mij samenwerken? Leuk! Ik sta open voor reviews over producten die bij deze blog passen, winacties, persreizen of schrijfopdrachten. Heb je andere ideeën, laat maar weten. Stuur me een mailtje en dan kijken we in overleg naar de mogelijkheden.

Ik schrijf alleen over producten of merken waar ik volledig achter sta of zelf gebruik. Bij een samenwerking of sponsoring vermeld ik dat altijd onder aan het bericht en ik deel altijd uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Disclaimer
Op de inhoud van deze website berust het copyright van Reismuts. Alle foto’s en berichten op deze website zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld. Ik vind het hartstikke leuk als je foto’s of tekst van Reismuts wilt delen, mits je mijn naam (Lizette Brands) en/of de blognaam (Reismuts) erbij vermeld en je een link plaatst naar https://www.reismuts.nl. Ik stel het op prijs als je dit vooraf meldt.

Reclame en ongepaste uitingen worden zonder bericht van de site verwijderd. Mocht jij iets zien wat niet klopt of niet ok is, laat het me weten en dan kijk ik er zo snel mogelijk naar.

Affiliate links
Op deze site staan links naar webshops, bijvoorbeeld bol.com in de banner. Wanneer je daar op klikt, kom je in de webshop terecht. Als je dan via die link iets koopt, dan ontvang ik een klein percentage van de prijs. De prijs die jij betaalt blijft altijd gelijk; een product wordt hierdoor niet duurder. De opbrengsten van deze verkopen gebruik ik om weer te investeren in Reismuts, bijvoorbeeld in het onderhoud van de site. Een win-win situatie dus: ik verwijs je naar leuke en handige travelproducten en jij helpt Reismuts met je aankopen.

15 Comments

Leave a Reply