fbpx

Contact & Samenwerken

Reismuts.nl is mijn persoonlijke blog waar ik alles deel over mijn reizen en over wat mij verder zoal bezig houdt. Zo schrijf ik over reizen die ik zelf gemaakt heb, over stedentrips in binnen- en buitenland, leuke eettentjes en restaurantjes waar ik geweest ben, fijne accommodaties waar ik geslapen heb en over producten die met reizen te maken hebben. Ook deel ik mijn andere persoonlijke interesses met je en vertel ik over mijn gezinsleven.

Contact

Ben je op zoek naar tips over bepaalde bestemmingen, wil je me wat vragen of gewoon een berichtje sturen. Dat kan naar lizette@reismuts.nl.

Disclaimer

Op de inhoud van deze website berust het copyright van Reismuts. Alle foto’s en berichten op deze website zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld. Beeldmateriaal van gastbloggers is eigendom en verantwoordelijkheid van de gastblogger.

Ik vind het hartstikke leuk als je foto’s of tekst van Reismuts wilt delen, mits je mijn naam (Lizette Brands) en/of de blognaam (Reismuts) erbij vermeldt en je een link plaatst naar https://www.reismuts.nl. Ik stel het op prijs als je dit vooraf meldt.

Reclame en ongepaste uitingen worden zonder bericht van de site verwijderd. Mocht jij iets zien wat niet klopt of niet ok is, laat het me weten en dan kijk ik er zo snel mogelijk naar.

Affiliate links

Op deze site staan links naar webshops, bijvoorbeeld bol.com in de banner. Wanneer je daar op klikt, kom je in de webshop terecht. Als je dan via die link iets koopt, ontvang ik een klein percentage van de prijs. De prijs die jij betaalt, blijft altijd gelijk; een product wordt hierdoor niet duurder. De opbrengsten van deze verkopen gebruik ik weer om te investeren in Reismuts, bijvoorbeeld in het onderhoud van de site. Een win-win situatie dus: ik verwijs je naar leuke en handige travelproducten en jij helpt Reismuts met je aankopen.

2 Reacties

 • Karin van Rooij

  Hi Lizette,

  Ik lees zojuist dat je per 1 mei bij ons komt werken, ikke meteen googlen natuurlijk en wat blijkt jij bent ook een echte ‘reismuts’!
  Daarin ben je bij Pondres niet de enige, het reisvirus tiert hier welig 😉
  Mijn man en ik zijn er ook helemaal gek op en ook wij reizen er flink op los en hebben ook een eigen reiswebsite en youtube kanaal.
  Dus volgens mij kom je hier best wel op je plek.
  Ik zie je vanzelf wel als je je rondje komt doen.

  In ieder geval alvast welkom bij Pondres.

  Groetjes Karin

  http://www.thetravelaholics.com
  https://www.youtube.com/user/thetravelaholics

  • Lizette

   Hi Karin,
   Hè, wat leuk! En wat een toeval! 🙂 Dankjewel voor je warme welkomswoorden. Ik heb natuurlijk meteen jullie site bekeken. Wat een toffe bestemmingen hebben jullie al gezien! Cambodja en Taiwan staan hoog op mijn verlanglijstje. Jullie doen de naam van de site in ieder geval eer aan 😉 En mooie foto’s maak je.
   We zullen elkaar ongetwijfeld binnenkort real life ontmoeten, leuk!

   Groetjes Lizette

Comments are closed.

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.