fbpx

Contact & Samenwerken

Reismuts.nl is mijn persoonlijke blog waar ik alles deel over mijn reizen en over wat mij verder zoal bezig houdt. Zo schrijf ik over reizen die ik zelf gemaakt heb, over stedentrips in binnen- en buitenland, leuke eettentjes en restaurantjes waar ik geweest ben, fijne accommodaties waar ik geslapen heb en over producten die met reizen te maken hebben. Ook deel ik mijn andere persoonlijke interesses met je en vertel ik over mijn gezinsleven.

Contact

Ben je op zoek naar tips over bepaalde bestemmingen, wil je me wat vragen of gewoon een berichtje sturen. Dat kan naar lizette@reismuts.nl.

Disclaimer

Op de inhoud van deze website berust het copyright van Reismuts. Alle foto’s en berichten op deze website zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld. Beeldmateriaal van gastbloggers is eigendom en verantwoordelijkheid van de gastblogger en gebruik ik met hun toestemming.

Ik vind het hartstikke leuk als je foto’s of tekst van Reismuts wilt delen, mits je mijn naam (Lizette Brands) en/of de blognaam (Reismuts) erbij vermeldt en je een link plaatst naar https://www.reismuts.nl. Ik stel het op prijs als je vooraf even contact met me opneemt.

Reclame en ongepaste uitingen worden zonder bericht van de site verwijderd. Mocht jij iets zien wat niet klopt of niet ok is, laat het me weten en dan kijk ik er zo snel mogelijk naar.

Affiliate links

Op deze site staan links naar webshops, bijvoorbeeld bol.com in de banner. Wanneer je daar op klikt, kom je in de webshop terecht. Als je dan via die link iets koopt, ontvang ik een klein percentage van de prijs. De prijs die jij betaalt, blijft altijd gelijk; een product wordt hierdoor niet duurder. De opbrengsten van deze verkopen gebruik ik weer om te investeren in Reismuts, bijvoorbeeld in het onderhoud van de site. Een win-win situatie dus: ik verwijs je naar leuke en handige travelproducten en jij helpt het voortbestaan en de ontwikkeling van Reismuts door je aankopen.

2 Comments

Comments are closed.
Sluiten
%d bloggers liken dit: