fbpx

Contact

Reismuts is een unieke reisblog vol inspiratie en tips over de meest uiteenlopende avontuurlijke bestemmingen ver weg en dichtbij. Van citytripper tot solo backpacker tot reislustige gezinnen en of je nou voor de eerste keer gaat of een doorgewinterde avonturier bent, in iedereen schuilt wel een reismuts. Ik schrijf over reizen die ik zelf gemaakt heb, over stedentrips in binnen- en buitenland, leuke hotspots om te eten en slapen en over diverse producten die met reizen te maken hebben.

Contact

Ben je op zoek naar tips over bepaalde bestemmingen, wil je me wat vragen of gewoon een berichtje sturen. Dat kan naar lizette@reismuts.nl.

Disclaimer

Alle afbeeldingen en teksten op deze website zijn eigendom van Reimuts, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Deze mogen niet zonder mijn goedkeuring worden gebruikt en/of gekopieerd. Doe je dit wel zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, dan reken ik daar kosten voor. Dit geldt ook voor de foto’s die je via Google vindt. Reclame en ongepaste uitingen worden zonder bericht van de site verwijderd. Mocht jij iets zien wat niet klopt of niet ok is, laat het me weten en dan kijk ik er zo snel mogelijk naar.

Samenwerkingen

Reismuts werkt samen met andere bedrijven door bijvoorbeeld over een product te vertellen en/of een link naar hun website te plaatsen. De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de kwaliteit van producten en juistheid van informatie erover ligt te allen tijde bij hen. Wanneer een blog in samenwerking is ontstaan, vermeld ik dat altijd onderaan.

Een mogelijke vorm van samenwerken is een winactie voor de lezers. De voorwaarden voor deelname worden altijd in de blog vermeld. Vervolgens wordt de winnaar random gekozen, tenzij nadrukkelijk anders vermeld (zoals bijvoorbeeld “de leukste reactie”). Ik neem contact op met de winnaar. Mocht hij/zij na een week niet gereageerd hebben, wordt er een nieuwe winnaar getrokken.

Wil je met Reismuts samenwerken? Lees dan verder op de pagina over samenwerken met Reismuts.

Affiliate links

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dat zijn links naar andere websites, waar je iets kunt kopen of (in)huren. Dus vaak een webshop, zoals bol.com. Wanneer je daar op klikt, kom je in de webshop terecht. Als je daar dan iets koopt, ontvang ik een klein percentage van de prijs. De prijs die jij betaalt, blijft altijd gelijk; een product wordt hierdoor niet duurder. En ik verdien er via de webshop een beetje mee. Daar word ik weer heel blij van. Ik vertel jou dus over leuke producten en toffe hotels en jij helpt mij weer.

2 Comments

Comments are closed.
Sluiten