fbpx

Categorie

Portugal

Hier vind je een complete verzameling van alle berichten die over Portugal op Reismuts zijn verschenen. Heel veel leesplezier!

Portugal

De mooiste uitkijkpunten in Lissabon

De stad van de Fado muziek, van de vroegere ontdekkingsreizigers en van de schilderachtige straatjes ligt uitgestrekt over 7 heuvelen. ‘Sete Colinas’ noemen de Portugezen het en alle heuvels hebben zelfs een eigen naam. Door het heuvelachtige landschap zijn er…

Lees meer
Hotel Florida
Portugal

Slapen in Lissabon: Hotel Florida

In november vorig jaar verbleven manlief en ik tijdens ons verblijf in Lissabon in Hotel Florida. Wij kozen het vanwege de centrale ligging, namelijk aan het grote plein Marques de Pombal met daaronder een metrostation. De inrichting sprak ons ook…

Lees meer
Portugal

Een wandeling door Belém in Lissabon

Eind vorig jaar bracht ik een lang weekend in Lissabon door. Ik raakte er niet uitgekeken. Iedere wijk lijkt bijna een stadje op zich met een hegeel eigen sfeer en identiteit. De tweede dag wandelde ik door de wijk Belém….

Lees meer
Alfama Lissabon
Portugal

De highlights van Alfama in Lissabon

De afgelopen maanden las ik steeds vaker over Lissabon. En na de aankondiging van onze weekendtrip een paar weken terug stroomden de tips verder binnen. En terecht, want wat een heerlijke stad is het! Ze heeft me echt positief verrast….

Lees meer
Sluiten