fbpx

Wie is Reismuts?


Even voorstellen…
Hoi! Ik ben Lizette. Reizen is mijn grote passie. Ik hou van onderweg zijn naar nieuwe bestemmingen, van mengen in andere culturen, verbazen over tradities en gebruiken, bijzondere ontmoetingen met mensen en gesprekken in vreemde talen, van ronddwalen in steden en dorpjes, op avontuur in dichte jungles, genieten van oneindige uitzichten en bounty eilandjes ontdekken en van terugkeren met ontelbaar veel leuke, ontroerende, grappige, mooie, onbetaalbare en onuitwisbare herinneringen. En dit alles deel ik graag!

In het dagelijks leven ben ik HR Adviseur Duurzame Inzetbaarheid, oftewel ik hou mij bezig met van alles dat met personeel en hun welzijn in een organisatie te maken heeft. Ik ben getrouwd met Remco en we wonen samen met ons zoontje Mats (september ’18) onze kat, drie konijnen en twee dozijn vissen in Tilburg. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, met vrienden en familie, lekker (vegetarisch) eten, kaas, biertjes en wijntjes. Ik ben een enorme dierenliefhebster en ik hou van yoga, hardlopen, fotografie en reizen natuurlijk. Van een dagje tot een maand weg, vanaf de voorpret ben ik al enthousiast over al wat er te ontdekken is.

Waarom Reismuts?
Al ruim vijftien jaar reis ik vol passie de hele wereld over, zo vaak en zo lang als het maar kan. Veel reisverslagen heb ik gedeeld via waarbenjij.nu. Veel van mijn favoriete foto’s staan op Columbus Magazine. In 2014 vond ik het tijd om een eigen website te beginnen. Over de naam hoefde ik niet lang na te denken, mijn meisjesnaam (Mutsaers) gaf genoeg inspiratie 🙂 En zo is Reismuts ontstaan. Inmiddels is Reismuts uitgegroeid tot een bedrijfje en doe ik regelmatig leuke samenwerkingen met bedrijven. 

Met mijn verhalen wil ik je inspireren de wereld te ontdekken. Er is zoveel moois!

Veel leesplezier!

13 Reacties

 • ingridholanda

  Leuk! Ik ga je blogje volgen hoor!

  Beantwoord
 • Edmee

  Wat een leuke site, Liz! Xx

  Beantwoord
 • Esmiralda

  Wow…..gaaf begin hoor… wat snel gedaan. Haha…..wel herkenbaar hoor… die energie!!! Ga je zeker volgen Lizette…..

  Beantwoord
 • Michel de Brou

  leuk om je te volgen hier 🙂 al deed ik dat ook al op FB hoor 😉

  Beantwoord
 • Marga

  Wauw Lizette… Superrrrr!!!! Wat leuk om de omgeving waar ik woon eens “door andere ogen te zien”. Kijken of ik mijn toekomstige vakantiebestemming ook binnenkort via jouw site kan uitzoeken ;-).

  Beantwoord
 • Ester

  Porsche; ha! Hoe zijn jullie daar op gekomen? Fijne verhalen heb je 🙂

  Beantwoord
  • Reismuts

   Dankjewel! Leuk om te horen! Het zusje heette Puma (is helaas overleden) en ik wilde iets met een P. Porsche past wel bij hoe ze vroeger door de kamer sjeeste. Tegenwoordig is ze na 9,5 jaar wel wat rustiger geworden. Ze wordt een oldtimer 😉

   Beantwoord
 • Christophe

  Mooie blog, ga je volgen!

  Beantwoord
 • Erik van der Biezen

  Leuk om je ervaringen te lezen Lizette!
  Ik ga je volgen,

  gr Erik van der Biezen

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.