fbpx

Wie is Reismuts?

Even voorstellen…

Hoi! Ik ben Lizette. Reizen is mijn grote passie. Ik hou van onderweg zijn naar nieuwe bestemmingen, van mengen in andere culturen, verbazen over tradities en gebruiken, bijzondere ontmoetingen met mensen en gesprekken in vreemde talen, van ronddwalen in steden en dorpjes, op avontuur in dichte jungles, genieten van oneindige uitzichten en bounty eilandjes ontdekken en van terugkeren met ontelbaar veel leuke, ontroerende, grappige, mooie, onbetaalbare en onuitwisbare herinneringen. En dit alles deel ik graag!

In het dagelijks leven werk ik drie dagen als HR Adviseur Duurzame Inzetbaarheid, oftewel ik hou mij bezig met van alles dat met vitale, gelukkige en deskundige medewerkers te maken heeft. Daarnaast ben ik coach. Ik help vrouwen die moeite hebben met evenwicht tussen privé, werk en andere facetten met het creëren van meer balans in hun leven, zodat ze meer rust ervaren, meer energie hebben en meer genieten van het leven. Ik ben getrouwd met Remco en we wonen samen met onze zoontjes Mats (september ’18), Sem (november ‘20) en Job (’22) en onze kat in Goirle. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, met vrienden en familie, lekker eten en gezelligheid. Ik ben een enorme dierenliefhebster en ik hou van yoga, hardlopen, fotografie en schrijven. Naast deze blog heb ik ook een mamablog Habla Mama, waar ik vanalles deel over mama zijn. En ik hou van reizen natuurlijk. Van een dagje tot een maand weg, vanaf de voorpret ben ik al enthousiast over al wat er te ontdekken is.

Waarom Reismuts?

In 2005 maakte ik voor het eerst zelfstandig een verre reis. Sindsdien ben ik helemaal om. Vol passie reis ik de hele wereld over, zo vaak en zo lang als het maar kan. Veel reisverslagen heb ik gedeeld via waarbenjij.nu. Een aantal van mijn favoriete foto’s staan op Columbus Magazine. In 2014 vond ik het tijd om een eigen platform te beginnen. Over de naam hoefde ik niet lang na te denken, mijn meisjesnaam (Mutsaers) gaf genoeg inspiratie 🙂 En zo is Reismuts ontstaan. Kenmerkend voor Reismuts is mijn persoonlijke insteek. Ik deel altijd mijn eigen ervaringen en verhalen. Ook vind ik het leuk je kennis te laten maken met de persoon achter al die verhalen. En dus deel ik ook regelmatig persoonlijke weetjes. Inmiddels is Reismuts uitgegroeid tot een bedrijf en doe ik regelmatig leuke samenwerkingen met mooie bedrijven. Sinds 2020 schrijven er meerdere vaste bloggers in een team voor Reismuts.

Van citytrips tot verre reizen, of je nou solo gaat of met kids, de inspiratie en tips voor jouw avontuur vind je op Reismuts.

Veel lees- en reisplezier!

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten