fbpx

Samenwerken met Reismuts

Wil je samenwerken met de reisblog Reismuts? Ben je op zoek naar (meer) bekendheid van je accommodatie, reizenpakket of ander reisproduct of dienst? Of heb je behoefte aan een betere online vindbaarheid van je website? Of misschien wel beide? Door samenwerken met reisblog Reismuts kan ik je hierbij helpen.

Op Reismuts verschijnt sinds 2014 regelmatig interessante, leuke en unieke content over uiteenlopende bestemmingen, verschillende vormen van reizen en reisgerelateerde producten, altijd met een persoonlijke touch. Reismuts onderscheidt zich als reisblog namelijk doordat het niet alleen om mooie bestemmingen en leuke hotspots gaat, maar ook om de beleving van de reis. Hierdoor heeft Reismuts een trouwe groep lezers opgebouwd en deze groep groeit nog steeds.

De doelgroep van Reismuts houdt van reizen en is daarom geïnteresseerd in jouw product of dienst, zolang dat met reizen te maken heeft. Denk aan pakketreizen, hotels en B&B’s, maar ook bijvoorbeeld aan reisverzekeringen, rugzakken en andere reisproducten en reisgadgets. Voor al deze zaken is Reismuts de reisblog om mee samen te werken.

De mogelijkheden van samenwerken met de reisblog

Wil je samenwerken met reisblog Reismuts? Leuk! Wat kan ik voor je doen?

Schrijfopdrachten

Ik schrijf een artikel over jouw product, accommodatie of dienst. Daarbij kies ik een insteek die vernieuwend is en informatief. En actueel, want het is natuurlijk ook belangrijk dat mensen op zoek zijn naar de informatie die ik in de blog deel. Voordat de blog geplaatst wordt, ontvang je altijd eerst een preview.

Voorbeelden van opdrachten op Reismuts zijn:

Advertorials

Ik plaats een door jouw geschreven artikel. Natuurlijk check ik dat het onderwerp bij de reisblog past en dat het artikel zelf ook bij de stijl van Reismuts past. En anders pas ik het daarop aan. Ook hiervan ontvang je eerst een preview voordat het online komt.

Reismuts is een professionele organisatie met kennis van zaken. Afspraken worden keurig nagekomen en het contact is prettig. Wij hebben Lindsay Hunter (gastblogger) twee nachten te logeren gehad en ze heeft een vermakelijke en wervende tekst over ons bedrijf en haar verblijf geschreven. Wij zijn blij met Reismuts en met Lindsay in het bijzonder.

Sander – Zeldenrijk Zonneveld Alpaca’s

Reviews van producten en diensten

Ik kom bijvoorbeeld bij je slapen of ik ontvang een bepaald product van je. Daar schrijf ik een review over, maar ik ga verder dan dat. Ik vertel over de beleving èn ik deel waardevolle informatie, zodat de blog inspirerend en informatief is. Barterdeals, oftewel met gesloten beurs, behoren ook tot de mogelijkheden afhankelijk van de voorwaarden die we samen afspreken.

Voorbeelden van reviews op Reismuts zijn:

Lizette heeft mijn reisconcept Vakantieadres Onbekend via haar kanalen goed op de kaart gezet. Zij is, samen met haar gezin, zelf op avontuur geweest om zo zelf te ervaren hoe het is om verrast te worden met een verblijf op bestemming onbekend. Daarin nam zij op een leuke manier de volger mee in hun verhaal en belevingen zodat het concept goed tot uiting kwam. Mooie foto’s werden er gebruikt in de exposure en Lizette hield goed rekening met het feit dat het aanspreekt tot de doelgroep. Als eindresultaat schreef zij een superleuk blog over de ervaring van een verrassingsreis. Van A tot Z een fijne samenwerking, met snelle, heldere communicatie.

Marjon – Vakantieadres Onbekend

Winacties

Winacties of giveaways kunnen via de blog en/of via de social media kanalen van Reismuts opgezet worden. En een winactie is ook goed mogelijk in combinatie met een van bovenstaande mogelijkheden voor samenwerken met Reismuts. De voorwaarden van een winactie spreken we samen vooraf af. Wat ik belangrijk vind, is dat een blog ook interessant blijft nadat de actie is afgelopen. Daarom zorg ik ook hierbij voor een inspirerend en informatief artikel.

Voorbeelden van winacties op Reismuts zijn:

Wat Reismuts als reisblog je in een samenwerking te bieden heeft

Reismuts is als reisblog ontstaan vanuit mijn passie voor reizen en de liefde voor schrijven. Pas later is Reismuts als bedrijf ingeschreven bij de kvk en gaan samenwerken als reisblog met verschillende mooie bedrijven. Maar het hart is altijd hetzelfde gebleven. De kracht van Reismuts is eerlijkheid en betrouwbaarheid, doordat alles vanuit persoonlijke ervaring en visie geschreven wordt. Daarom schrijf ik enkel over producten en diensten waar Reismuts volledig achter staat en/of die ik zelf gebruik.

Werk je met Reismuts als reisblog samen, dan krijg je niet alleen een leuk verhaaltje op een blog en een mooie foto op Instagram. Reismuts zet namelijk alle beschikbare kanalen voor je in, om het bereik zo groot mogelijk te maken. Dus een goed artikel voorzien van mooi eigen beeldmateriaal gecombineerd met bijvoorbeeld een story en foto op Instagram. En dit alles doe ik in overleg en ik geloof in maatwerk. Ik zet namelijk in het samenwerken met de reisblog jouw behoeften voorop. En ik hou me in alle uitingen netjes aan de Reclame wetgeving.

samenwerken met reisblog

Samenwerking voor promotie en online waarde

De website van Reismuts is een sterke domeinnaam en een betrouwbare website die technisch goed in elkaar zit. De website is goed leesbaar op laptop, tablet en mobiele telefoon. Naast een betrouwbaar en inspirerend artikel ben je bovendien met het samenwerken met reisblog Reismuts verzekerd van artikelen die SEO proof zijn. Oftewel ik zorg dat je ook echt via Google gevonden wordt. Bij een samenwerking of sponsoring vermeld ik dat subtiel onder het bericht, wel zo eerlijk en open naar de lezers.

Spreek samenwerken met reisblog Reismuts je aan? Download hier de mediakit van Reismuts of vraag om een prijsopgave op maat. Heb je andere ideeën om te gaan samenwerken? Laat het ook gerust weten. Neem contact met me op en stuur een mailtje naar lizette@reismuts.nl. Dan kijken we in overleg naar de mogelijkheden.

Is je product of dienst ook interessant voor ouders en/of kinderen? We kunnen je tegen aantrekkelijke tarieven een gezamenlijke samenwerking met Habla Mama aanbieden. Dit is de mamablog van Lizette.

Advies van Reismuts aan kleinschalige en startende accommodaties

Door de jarenlange ervaring als reisblogger heb ik enorm veel kennis en ervaring opgebouwd in de wereld van reisbloggers. Ik heb al veel mooie samenwerkingen mogen doen en weet daarom inmiddels ook goed wat werkt in samenwerken met een reisblog en wat niet. En deze inside informatie over influencer marketing deel ik graag met je! Vanuit deze expertise bied ik namelijk advies aan dat speciaal gericht is op het helpen van accommodaties, zoals kleine hotels en startende B&B’s. Denk bijvoorbeeld aan advies over:

  • al die aanvragen voor samenwerkingen, wat moet je er eigenlijk mee;
  • op welke manier zet je reisbloggers effectief in als marketingkanaal;
  • hoe presenteer je je accommodatie het beste;
  • en hoe zorg je voor een mooi en pakkend Instagram account waar je gasten mee aantrekt.

En alles vertel ik je gewoon in begrijpelijke taal. Alsof ik naast je aan de keukentafel zit, maar dan digitaal via een videocall. Bovendien hou ik van korte lijnen. Dus heb je opeens een vraag? Mail, app of bel en ik geeft je altijd snel antwoord.

Wil je eens sparren met mij over hoe ik jou kan helpen en adviseren? Over hoe je het beste kunt samenwerken met een reisblog, of dat nou Reismuts is of een andere? Stuur een mailtje en dan maak ik graag een vrijblijvende afspraak.

Bereik en bezoekersinformatie van de reisblog

Maandelijks heeft Reismuts zo’n 10.000 unieke bezoekers (mei 2023). Alle berichten en reisblogs worden gepromoot via social media (Facebook +2,8k volgers; Instagram +9k volgers), waardoor het bereik van de website nog groter is.

Reismuts wordt gelezen door zowel mannen als vrouwen. Zij zijn voornamelijk tussen de 20 en 45 jaar oud. Ruim 80% komt uit Nederland en België (Nederlandstalig) en zij vinden hun weg naar de website hoofdzakelijk via searches op Google.

Samenwerken met reisblog Reismuts

Ik kijk uit naar je berichtje en ik ga graag voor je aan de slag!

Sluiten