fbpx

Samenwerken

Ben je op zoek naar (meer) bekendheid van je product of dienst? Of heb je behoefte aan een betere online vindbaarheid? Door samenwerken met reisblog Reismuts kunnen wij je hierbij helpen.

Op Reismuts verschijnt sinds 2014 meerdere keren per week interessante, leuke en unieke content over uiteenlopende bestemmingen, verschillende vormen van reizen en reisgerelateerde producten, altijd met een persoonlijke touch. Hierdoor heeft Reismuts een trouwe groep lezers opgebouwd en deze groep groeit nog steeds.

Deze doelgroep houdt van reizen en is daarom geïnteresseerd in jouw product of dienst, zolang dat met reizen te maken heeft. Denk aan rondreizen, hotels en vliegtickets, maar ook bijvoorbeeld aan reisverzekeringen, rugzakken en andere reisproducten en reisgadgets.

De mogelijkheden

Wil je samenwerken met reisblog Reismuts? Leuk! Wat kunnen we voor je doen?

  • schrijfopdrachten,
  • advertorials plaatsen,
  • reviews van producten en diensten, bijvoorbeeld een overnachting of een reisgadget,
  • winacties.

Reismuts is als reisblog ontstaan vanuit de passie voor reizen en de liefde voor schrijven. Later is Reismuts een bedrijf geworden, maar het hart is altijd hetzelfde gebleven. De kracht van Reismuts is eerlijkheid en betrouwbaarheid, doordat alles vanuit persoonlijke ervaringen geschreven wordt. Daarom schrijven we enkel over producten en diensten waar Reismuts volledig achter staat en/of die we zelf gebruiken. Naast een betrouwbaar en inspirerend artikel ben je bovendien met het samenwerken met reisblog Reismuts verzekerd van berichten die SEO proof zijn. Bij een samenwerking of sponsoring wordt dat subtiel onder het bericht gemeld en er worden altijd uitsluitend persoonlijke meningen gedeeld.

Spreek dit je aan? Download hier de mediakit van Reismuts of vraag om een prijsopgave. Heb je andere ideeën om te gaan samenwerken? Laat het ook gerust weten. Neem contact met ons op en stuur een mailtje naar lizette@reismuts.nl. Dan kijken we in overleg naar de mogelijkheden.

Bereik en bezoekersinformatie

Maandelijks heeft Reismuts zo’n 5000 unieke bezoekers (feb 2020). Alle berichten en reisblogs worden gepromoot via social media (Facebook +2,8k volgers; Instagram +6,1k volgers en Pinterest +1,6k kijkers), waardoor het bereik van de website nog groter is.

Reismuts wordt gelezen door zowel mannen als vrouwen. Zij zijn voornamelijk tussen de 20 en 45 jaar oud. Het merendeel komt uit Nederland en België en zij vinden hun weg naar de website hoofdzakelijk via searches op Google.

Sluiten