fbpx

Samenwerken

Ben je op zoek naar (meer) bekendheid van je product of dienst? Wil je het koopgedrag van jouw klanten beïnvloeden? Of zoek je juist nieuwe klanten? Reismuts kan je hierbij helpen.

Op Reismuts verschijnt sinds 2014 minimaal wekelijks interessante, leuke en unieke content over uiteenlopende bestemmingen, verschillende vormen van reizen en reisgerelateerde producten, altijd met een persoonlijke touch. Hierdoor heeft Reismuts een trouwe groep lezers opgebouwd en deze groep groeit nog steeds.

Deze doelgroep houdt van reizen en is daarom geïnteresseerd in jouw product of dienst, zolang dat met reizen te maken heeft. Denk aan rondreizen, hotels en vliegtickets, maar ook bijvoorbeeld aan reisverzekeringen, rugzakken en andere reisproducten en -gadgets.

De mogelijkheden

Wil je met mij samenwerken? Leuk! Wat kan ik voor je doen?

  • schrijfopdrachten,
  • advertorials plaatsen,
  • reviews van producten en diensten,
  • winacties,
  • banners plaatsen.

Ik schrijf alleen over producten en diensten waar ik volledig achter sta en/of zelf gebruik. Bij een samenwerking of sponsoring vermeld ik dat altijd onder aan het bericht en ik deel altijd uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Hetzelfde geldt voor gastblogs en advertorials. Ik vind het hartstikke leuk om af en toe het podium aan een andere blogger te geven. Dit doe ik enkel voor blogs en onderwerpen die ik bij Reismuts vind passen.

Spreek dit je aan? Vraag me dan om een prijsopgave. Of heb je andere ideeën om te gaan samenwerken? Laat het me ook gerust weten. Neem contact met je op of stuur een mailtje naar lizette@reismuts.nl en dan kijken we in overleg naar de mogelijkheden.

Bereik en bezoekersinformatie

Maandelijks heeft Reismuts zo’n 3500 bezoekers en ongeveer twee keer zoveel weergaven. Alle berichten worden gepromoot via social media (Facebook +2,8k volgers; Instagram +3,5k volgers), waardoor het bereik van de blog nog groter is.

De blog wordt vooral gelezen door mannen en vrouwen tussen de 18 en 40 jaar oud. Zij komen hoofdzakelijk uit Nederland en België en vinden hun weg naar de blog voornamelijk via searches op Google.

Sluiten
%d bloggers liken dit: