Herkennen jullie dat, dat je graag reisgerelateerde items aan de muur hangt? Zelf ben ik er dol op! Ik vind het super om vakantiefoto’s aan de muur te hebben hangen, maar ook items die me aan reizen doen denken. Een jaar geleden zijn wij verhuisd en zijn sindsdien steeds bezig om het huis meer ‘eigen’ te maken. Aan de slaapkamer moest nog echt wat aan de muur komen en hoe kan het ook anders, dat zijn items geworden die mij natuurlijk aan het reizen doen denken! Deze gave items wil ik jullie natuurlijk ook niet onthouden, namelijk een toffe wereldkaart en een skyline aan de muur!

Toffe wereldkaart

Al heel lang wil ik een wereldkaart in huis hebben. In ons vorig appartementje kwam dit er helaas niet van, dus ik zag mijn kans schoon in het nieuwe huis! De slaapkamer had dé perfecte muur om een grote wereldkaart op te hangen dus ging ik op zoek. Na veel keuzestress over wat voor wereldkaart ik mooi vond, zag ik de houten wereldkaarten van City Shapes. Ik was meteen verkocht en wilde er eigenlijk direct eentje bestellen. Alleen dan moet je een keuze maken tussen de grootte, er zijn namelijk 2 verschillende maten (160×86 cm en 216×117 cm). Zelf ben ik voor de kleinere variant gegaan omdat deze beter uit zou komen op onze slaapkamermuur. Klaar om te bestellen dus! Nee hoor, City Shapes biedt de wereldkaart ook nog eens aan in vijf verschillende houtsoorten! Hier kreeg ik dus wéér keuzestress van, op een goede manier natuurlijk. Maar ik ben uiteindelijk voor de prachtige eiken kleur gegaan, omdat ik hier ook al een aantal meubels van heb.

skyline aan de muur

Verzending

Voor de verzending maakte ik mij wel een beetje zorgen. Want wat nou als het niet heel aankomt? Of als er tijdens het transport krassen op komen? Bij het ontvangen van de wereldkaart waren al mijn zorgen verdwenen. Het werd namelijk in een zeer stevige kartonnen doos bezorgd en de onderdelen van de wereldkaart zaten nog in het hout waaruit het uitgesneden was. Hierdoor is de kans op breken dus minimaal!

Bevestigen

Voor de niet zo handige mensen onder ons, ik zie je al denken… ‘Wat een toffe wereldkaart, maar ik ga dat nooit opgehangen krijgen’. Het ophangen van de wereldkaart van City Shapes kan écht iedereen en je hoeft minimaal te boren (7 gaatjes)! Je krijgt een foldertje meegeleverd waarin je stap voor stap meegenomen wordt in hoe je de wereldkaart moet ophangen. Zodat alle werelddelen ook op de juiste plek ten opzichte van elkaar hangen. Als je deze stappen volgt, kan het echt niet fout gaan! Binnen een uurtje hadden wij deze prachtige wereldkaart aan onze slaapkamermuur hangen.

skyline aan de muur

Skyline

Maar nu bleef nog de ruimte achter het bed over. Op een deel hiervan hadden we al persoonlijke reisfoto’s opgehangen, maar ik mistte nog iets voor in het midden. Tijdens het zoeken naar een wereldkaart kwam ik ook de toffe skylines van City Shapes tegen. Zelf woon ik in Dordrecht, wat wel een redelijk grote stad is, maar niet het kaliber Rotterdam, Amsterdam of Breda. Ik skipte de skylines dus al snel verder, aangezien ik er in eerste instantie van uit ging dat ze alleen de écht grote steden zouden maken. Maar niets is minder waar! De skylines kon ik niet loslaten en ik ging toch eens verder neuzen bij City Shapes. Wat blijkt nou, ze hebben de skyline van Dordrecht! Naast Dordrecht hebben ze nog héél veel andere steden en regio’s waar ze een prachtige skyline voor aan de muur van ontworpen hebben. Als je dus denkt dat ze jouw stad niet hebben, neem zeker een kijkje. Het zal je nog verbazen!

skyline aan de muur

Zoals ik in mijn vorige blog ‘Dordrecht’ al beschreef, ik vind het super leuk om spullen van mijn eigen stad in huis te hebben. Ik moest deze skyline van Dordrecht dan ook echt aan de muur hebben! Het leuke is, is dat hier ook veel van mijn hoogtepunten in naar voren komen waarover ik heb geschreven. Zelf heb ik de eiken skyline van 130 cm gekozen. Hierdoor is hij exact dezelfde kleur als de wereldkaart. De skylines zijn er ook in 90 cm en 165 cm en in nog drie andere verschillende kleuren/materialen. Zo past er eentje altijd in jouw interieur.

Verzenden en bevestigen

Doordat ik de wereldkaart van City Shapes al aan de muur had hangen, wist ik al dat het wel goed zou komen met de verzending. En jawel, ook deze skyline komt in zijn eigen harde kartonnen doos en zat nog in het hout waaruit het gesneden werd. Bij de skyline zat ook een pamflet hoe je hem moet bevestigen en gemakkelijker kan niet. De skyline is namelijk op te hangen aan 2 – 4 spijkers, afhankelijk van de grote die je bestelt!

skyline aan de muur

Winactie: een skyline aan de muur naar keuze!

Zodra de postbezorger voor de deur stond met de skyline van City Shapes kon ik niet wachten om hem op te hangen! En wat staat hij geweldig! In combinatie met de eiken houten wereldkaart en de andere eikenkleurige meubels in onze slaapkamer maakt de skyline aan de muur de slaapkamer echt af.

Word jij nou ook zo enthousiast van zo’n skyline aan de muur? Dan kan ik je iets super leuks vertellen! We mogen namelijk een skyline naar keuze van City Shapes weggeven! Wil jij hierop kans maken? Laat dan voor 11 mei 2020 hieronder in een reactie weten dat je mee wilt doen. De winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht en mag zelf een skyline voor aan de muur uitkiezen bij City Shapes.

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Zoals je kunt lezen is de wereldkaart zelf aangeschaft en hebben we de skyline ontvangen om te reviewen. Zoals je gewend bent, geven we enkel onze oprechte mening.