fbpx

Reisbloggers en gastbloggers gezocht!

Hou je net als ik van reizen en en vertel je er graag over? Reismuts staat open voor eenmalige gastbloggers en voor vaste reisbloggers in team Reismuts. Er zijn een aantal voorwaarden voor een gastblog om rekening mee te houden. 

Voorwaarden voor je gastblog

  • Het is belangrijk en natuurlijk ook het leukste dat jouw gastblog een verrijking is op de bestaande content van Reismuts. Dus een bestemming, land of plaats die nog niet of nauwelijks aan bod is gekomen of tips waar nog niet eerder over is geschreven.
  • Je gastblog is uniek, zelf geschreven en komt nu of in de toekomst niet op een andere website voor. Verder dient het minimaal 650 woorden te bevatten, exclusief tussenkoppen. Mocht je nog geen tussenkoppen gebruikt hebben, dan zal ik die toevoegen. Afhankelijk van hoe je de inleiding hebt geschreven zal ik er eventueel een inleidende tekst aan toe voegen. Je gastblog is voorzien van goede spelling en grammatica en leest lekker. Het is fijn als je de tekst zelf al SEO proof aanlevert. Zo niet, dan zal ik nog wijzigingen aanbrengen.
  • Graag ontvang ik minimaal 2 liggende afbeeldingen met voldoende resolutie bij je blog, afhankelijk van de lengte van je tekst liever zelfs meer liggende foto’s. Bij het aanleveren van de tekst en rechtenvrije foto’s geef je akkoord voor het gebruik hiervan door Reismuts. 
  • Het is uiteraard belangrijk dat je gastblog goed bij Reismuts past. Het kan daarom zo zijn dat ik de tekst van het aangeleverde artikel (een beetje) aanpas. Of eventueel weiger als deze echt niet matcht met de insteek en/of stijl van Reismuts. Voor de blog online gaat, ontvang je een preview ervan.
  • De gastblog mag geen reclamepraatje zijn of commerciële links vanuit jou bevatten. Wil je dat wel, lees dan verder bij samenwerken over de mogelijkheden. Ik zal zelf in ieder geval één of meerdere interne links toevoegen en mogelijk één of meerdere andere links.

Deel jouw reisverhaal

Duizenden mensen lezen maandelijks de berichten op Reismuts en dus ook jouw blog. Tof, hè? Heb je een eigen blog, dan zal ik een link daar naar opnemen in je gastblog.

Zodra de gastblog online staat, vind ik het leuk als je die deelt via jouw sociale netwerken, zoals Facebook en/of Instagram. Dat doe ik uiteraard ook. 

Vaste reisbloggers gezocht

Lijkt het je leuk om vaker voor Reismuts te schrijven? Reismuts staat open voor een aantal reisbloggers in team Reismuts. Je krijgt dan een persoonlijk profiel en daardoor is voor iedereen zichtbaar welke blogs jij hebt geschreven. Of je eens per week of per maand wilt schrijven, de frequentie bepalen we gewoon in overleg.

Naast dat Reismuts je een mooi podium biedt voor jouw reisverhalen zitten er afhankelijk van je wensen nog meer voordelen aan. Zo deel ik graag mijn kennis met je over bijvoorbeeld het schrijven van reisverhalen, fotografie en fotobewerking en dingen zoals SEO.

Ben je enthousiast? Stuur mij een mailtje op lizette@reismuts.nl, vertel me over welke bestemming(en) jij wilt schrijven en dan hebben we het over de mogelijkheden.

Sluiten