fbpx

Gastbloggers

Hou je net als ik van reizen en en vertel je er graag over? Ik sta altijd open voor gastbloggers. Stuur mij een mailtje op lizette@reismuts.nl en dan bespreken we de mogelijkheden. Er zijn een aantal voorwaarden voor een gastblog om rekening mee te houden. 

Het is belangrijk en natuurlijk ook het leukste dat jouw artikel een verrijking is op de bestaande content van Reismuts. Dus een bestemming, land of plaats die nog niet of nauwelijks aan bod is gekomen of tips waar nog niet eerder over is geschreven.

Je gastblog dient minimaal 350 woorden te bevatten, exclusief tussenkoppen. Mocht je nog geen tussenkoppen gebruikt hebben, dan zal ik die toevoegen. Graag ontvang ik minimaal 1 liggende afbeelding met voldoende resolutie bij je artikel, afhankelijk van de lengte van je tekst liever meerdere liggende foto’s. Bij het aanleveren van de tekst en foto’s geef je akkoord voor het gebruik hiervan door Reismuts. 

Het is uiteraard belangrijk dat je gastblog goed bij Reismuts past. Ik behoud dan ook het recht de tekst van het aangeleverde artikel aan te passen of eventueel te weigeren, als deze niet matcht met de insteek en/of stijl van Reismuts. In het geval van wijzigingen zal ik altijd de vernieuwde versie in concept aan je voorleggen voor deze online komt, zodat je er zelf nog akkoord op kunt geven. Afhankelijk van hoe je de inleiding hebt geschreven zal ik er eventueel een inleidende tekst aan toe voegen. 

De gastblog mag geen commerciële linken vanuit jou bevatten. Wil je dat wel, dan vraag ik daar een nader overeen te komen vergoeding voor. Lees dan ook verder bij Samenwerken over de mogelijkheden. Wel kan ik een link verwerken naar jouw website (mits die niet commercieel is, zoals een webshop). Ik zal in ieder geval één interne link toevoegen en mogelijk één of meerdere andere links.

Voor het artikel online gaat, ontvang je een preview. Zodra de gastblog online staat, vind ik het leuk als je die deelt via jouw sociale netwerken, zoals Facebook en/of Instagram. Dat doe ik uiteraard ook. 

Ben je enthousiast? Stuur me een mailtje en dan hebben we het over de mogelijkheden!

Sluiten
%d bloggers liken dit: