Nu we onlangs een camper hebben gekocht, kan ik niet wachten om ermee op pad te gaan. Sindsdien ben ik op zoek naar pareltjes van campings in ons eigen land om met onze kinderen naartoe te gaan. Limburg is een van mijn favoriete provincies voor een vakantie in eigen land. En toen opeens ontdekte ik Recreatiepark de Leistert. Wauw! Naast mooie kampeerplekken heeft deze camping in Limburg ook bungalows en nog veel meer te bieden. Een perfecte plek voor een vakantie in Limburg met je gezin.

Recreatiepark de Leistert behoort tot de mooiste vakantieparken van Nederland. En ik begrijp wel waarom. Midden in het mooie, groene Limburgse land zijn er heel veel mogelijkheden voor je vakantie in Limburg.

Kamperen in Limburg bij Recreatiepark de Leistert

Allereerst zijn de kampeerplaatsen bij Recreatiepark de Leistert mooi opgezet en erg ruim. Je kunt een plaats kiezen die helemaal naar jouw wens is. Bijvoorbeeld wanneer je met je huisdier komt, extra privacy wilt of juist bij een speeltoestel wilt staan.

Voor campers zijn er speciale plaatsen met halfverharding. Vaak word je met de camper ergens redelijk saai op een rijtje weggezet, maar dat is bij Recreatiepark de Leistert niet het geval. Wat mij erg aanspreekt, is dat de campers dicht bij de grote buitenspeeltuin staan. Mats kan lekker zijn gang gaan, terwijl ik een boekje lees en hem vanaf onze plek in de gaten kan houden. Verder heb je op je camperplek naast electriciteit ook water aan- en afvoer. Je krijgt een gratis WiFi code en je mag gewoon van alle faciliteiten van Recreatiepark de Leistert gebruik maken. Dus ook met de camper geniet je bij er volop van je vakantie in Limburg.

Vakantie in Limburg Recreatiepark de Leistert
Vakantie in Limburg Recreatiepark de Leistert
rhdr

Glamping in Limburg

Vind je de sfeer van kamperen gezellig, maar hou je van iets meer luxe? Recreatiepark de Leistert is één van de meest bijzondere locaties voor glamping Nederland. Bijvoorbeeld wanneer je kiest voor een kampeerplek met eigen sanitair. Dat betekent namelijk niet alleen dat je een eigen toilet en douche hebt. Ook heb je toegang tot je eigen vaatwasser! Dat is pas echt vakantie in Limburg. Want de vaat doen, daar heeft natuurlijk niemand zin in tijdens de vakantie.

Hou je van nog meer luxe? Heb je behoefte aan extra ontspanning? Kies dan voor een plek met eigen sanitair en je eigen infrarood sauna erbij. Na een actieve dag in Limburg kom je zo helemaal tot rust.

Vakantie in Limburg Recreatiepark de Leistert

Heb je geen eigen kampeermiddel of wil je daar liever niet mee op vakantie in Limburg? Dan zijn er diverse glamping accomodaties bij Recreatiepark de Leistert te huur. Zoals een safaritent met eigen keuken en terras. Je hebt dan geen eigen sanitair, maar je zit wel dichtbij een toiletgebouw. De ultieme luxe glamping ervaring doe je bij Recreatiepark de Leistert op in een stoere en grote glamping tent. Die beschikt zelfs over verwarming. Zo zit je er ook in het voor- en naseizoen lekker warm bij.

Limburgse boerderijen bij Recreatiepark de Leistert

Ik hou echt van kamperen. Maar weet je wat ik stiekem misschien nog veel leuker vind om in te overnachten bij Recreatiepark de Leistert? In één van de ontzettend mooie bungalows! Er zijn heel veel verschillende soorten. Van een tweepersoons knusse cabin tot complete boerderijen voor wel 12 tot 18 personen. De boerderijen hebben allemaal een typische authentieke Limburgse bouwstijl die de bungalows een erg gezellige uitstraling geven. En ze zijn van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf. Daardoor voel je je echt op vakantie in Limburg.

Vakantie in Limburg Recreatiepark de Leistert

Een aantal bungalows hebben een kindvriendelijk pakket. Dat wil zeggen dat er een kinderbed, -box en -stoel aanwezig is. Dat vind ik altijd een grote plus. Het scheelt immers enorm in wat je anders allemaal zelf mee moet nemen. Ook zijn de stopcontacten in deze bungalows veilig afgedekt en is er een traphekje bij de trap naar de bovenverdieping geplaatst. Helemaal kidsproof dus.

Oneindig veel vermaak bij Recratiepark de Leistert

Een camping of recreatiepark is leuk als je een mooie kampeerplek hebt of een toffe accomodatie. Maar er moet natuurlijk wel wat te doen zijn. Nou, was je van plan om een weekend te gaan? Verleng je vakantie in Limburg maar, want er is zoveel te doen bij Recreatiepark de Leistert! Waar ik meteen het meest enthousiast over ben, is het buitenzwembad. Dat is namelijk verwarmd! Dus geen koude duik en kippevel, maar echt genieten en plezier.

Er is bij Recreatiepark de Leistert werkelijk vanalles dat garandeert dat kinderen zich er geen moment zullen vervelen. En dat is fijn, want “kinderen blij, ouders blij”. Ik noem een paar dingen, zoals fiets- en skelterverhuur, bowlen, indoor speeltoestellen, sportvelden, een suptropisch binnenzwembad en een waterspeelzone.

Bovendien zorgt een animatieteam voor extra entertainment voor de kinderen. En er is zelfs een visvijver. Zo wordt een visvakantie nog eens echt leuk voor het hele gezin.

Vakantie in Limburg Recreatiepark de Leistert

Met het gezin op vakantie in Limburg

Recreatiepark de Leistert is wat mij betreft een perfecte plek voor een vakantie in Limburg met het gezin. Met de kampeerplekken, de mogelijkheden voor glamping en de prachtige Limburgse boerderijen is er voor ieder gezin wel een passende manier van vakantie vieren.

Zie ik je binnenkort in het verwarmde zwembad?

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Zoals altijd geef ik uitsluitend mijn eigen en oprechte mening. Meer daarover lees je op de pagina samenwerken.