Vandaag zijn Remco en ik drie jaar getrouwd. Drie jaar alweer! Wat gaat de tijd snel! Ik kan me de dag nog als gisteren herinneren. En als ik het over mocht doen, zou ik het weer precies hetzelfde wensen. Remco en ik met zijn tweetjes. Een super relaxte dag, een beetje zwemmen in de zee, een heerlijke massage en in de namiddag elkaar het ja-woord geven op een zandbank ergens in de oceaan. Precies zoals wij het wilden. Ik krijg er nog kriebels van in mijn buik!

Natuurlijk heb ik al eerder foto’s met je gedeeld. Om het jubileum vandaag te vieren laat ik je nog wat meer meekijken bij onze bruiloft op de Malediven. En deze keer vooral de lollige foto’s met anekdotes.

Hier liepen we dan, zo relaxt mogelijk naar de boot op weg naar de zandbank voor de huwelijksceremonie. Nog even zwaaiden we als een koninklijk paar naar de camera. Remco wilde voorkomen dat ik weg zou lopen, hihi!

Lees ook: 6 tips voor trouwen op de Malediven

Enig idee hoe lastig het is om met een trouwjurk met corset eronder soepel een bootje op het water in te stappen? Ik moest op zee ook nog overstappen op een grotere boot.

Die taart ziet er lekker uit he? Hij was ook heerlijk. Ten minste, die ene hap. We zeiden tegen iedereen “neem maar een stuk” en na de fotoshoot bleek de taart op! Gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

Ook leuk: trouwen op de Malediven, wat kost dat?

Het leek ons leuk om een wereldbol te gebruiken voor foto’s. Die moesten we wel nog even opblazen. Natuurlijk! Alleen dat leek makkelijker, maar het duurde wel even voordat ie vol was. Zoals je ziet, stond de cameraman er bovenop 🙂

Ze hadden allerlei poses bedacht voor foto’s. Als ‘ie maar niet weg waait 😉

Er hebben zoveel lieve mensen van het resort meegeholpen aan onze mooie dag, natuurlijk moesten we even met zijn allen op de foto!

’s Avonds moesten we voor het diner heel even schuilen voor wat regendruppels. Toevallig kwam een familie langs en die wilde heel graag met ons op de foto. Mooi familieportret is het geworden, he?

Bij het diner hadden we een privé ober tot onze beschikking. Hij zou ook zo nu en dan foto’s maken 🙂

Ik kan het niet laten om ook nog wat zoete foto’s met je te delen, dus bij deze extra plaatjes van onze bruiloft op de Malediven. Om even bij weg te dromen 😉