fbpx
Malediven

Niet eerder getoonde foto’s van onze bruiloft op de Malediven

 • 9 september 2018

Vandaag zijn Remco en ik drie jaar getrouwd. Drie jaar alweer! Wat gaat de tijd snel! Ik kan me de dag nog als gisteren herinneren. En als ik het over mocht doen, zou ik het weer precies hetzelfde wensen. Remco en ik met zijn tweetjes. Een super relaxte dag, een beetje zwemmen in de zee, een heerlijke massage en in de namiddag elkaar het ja-woord geven op een zandbank ergens in de oceaan. Precies zoals wij het wilden. Ik krijg er nog kriebels van in mijn buik!

Natuurlijk heb ik al eerder foto’s met je gedeeld. Om het jubileum vandaag te vieren laat ik je nog wat meer meekijken bij onze trouwdag. En deze keer vooral de lollige foto’s met anekdotes.

Hier liepen we dan, zo relaxt mogelijk naar de boot op weg naar de zandbank voor de huwelijksceremonie. Nog even zwaaiden we als een koninklijk paar naar de camera. Remco wilde voorkomen dat ik weg zou lopen, hihi!

Enig idee hoe lastig het is om met een trouwjurk soepel een bootje in te stappen?

Die taart ziet er lekker uit he? Hij was ook heerlijk. Ten minste, die ene hap. We zeiden tegen iedereen “neem maar een stuk” en na de fotoshoot bleek de taart op! Gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

Het leek ons leuk om een wereldbol te gebruiken voor foto’s. Die moesten we wel nog even opblazen. Natuurlijk! Alleen dat leek makkelijker, maar het duurde wel even voordat ie vol was. Zoals je ziet, stond de cameraman er bovenop 🙂

Ze hadden allerlei poses bedacht voor foto’s. Als ‘ie maar niet weg waait 😉

Er hebben zoveel lieve mensen van het resort meegeholpen aan onze mooie dag, natuurlijk moesten we even met zijn allen op de foto!

’s Avonds moesten we voor het diner heel even schuilen voor wat regendruppels. Toevallig kwam een familie langs en die wilde heel graag met ons op de foto. Mooi familieportret is het geworden, he?

Bij het diner hadden we een privé ober tot onze beschikking. Hij zou ook zo nu en dan foto’s maken 🙂

Ik kan het niet laten om ook nog wat zoete foto’s met je te delen, dus bij deze. Om even bij weg te dromen 😉

7 Reacties

 • Marcella

  Wat een geweldig paradijselijk huwelijk! Super dat jullie zo’n mooie dag hadden! Gefeliciteerd met jullie jubileum! <3

  Beantwoord
 • Sabine

  Prachtig! Wat een mooie herinneringen zeg <3 Nogmaals gefeliciteerd!

  Beantwoord
 • ivonne

  Wat gaat de tijd snel, gefeliciteerd (alsnog) met jullie 3 jarig jubileum. En wat een mooi cadeautje hebben jullie jezelf gegeven om dit samen te vieren. Nu is het helemaal compleet!

  Beantwoord
  • Lizette

   De tijd vliegt inderdaad! Soms lijken dingen nog zo kort geleden en tegelijkertijd alsof het altijd al zo geweest is.

   Beantwoord
 • Betaalbare resorts Malediven, het is mogelijk! - DeStift.nl Budget Reisblog

  […] Omdat we elders geld hadden bespaard besloten we tijdens ons verblijf om ook de zogenoemde ‘Honeymoon Package’ te kopen. We hadden door de goedkoop uitgevallen rondreis in Indonesië nog wat budget over en die konden we hier mooi besteden! De Honeymoon Package is in feite een pakket aan leuke activiteiten en excursies gericht op newlyweds. Verliefde stelletjes kiezen steeds vaker voor een bruiloft op de Malediven, en wij snappen heel goed waarom! […]

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.