De zomervakantie periode is weer voorbij. De periode waarin velen van ons op reis zijn geweest. Hoe tof zou het zijn om je mooiste vakantiefoto op je telefoonhoesje te hebben? Heel erg tof toch?! Nou, het kan en het werkt eigenlijk heel eenvoudig en snel. Dat ga ik je natuurlijk uit eigen ervaring vertellen. En het allerleukste…. Jij kunt er eentje winnen! Dus lees snel mee verder.

Het is natuurlijk zonde als je mooie foto’s verdwijnen tussen de duizenden en je er eigenlijk niet vaak meer naar kijkt. Door een foto op je telefoonhoesje te vereeuwigen, heb je hem altijd bij je en in het zicht. Je kunt daarvoor je eigen hoesje ontwerpen en helemaal naar je eigen smaak maken. Eerst kies je natuurlijk voor welk apparaat je een hoesje wil. Dat kan een telefoon zijn, maar ook een tablet. Vervolgens kies je voor een beschermende soft- of een hardcover, of misschien juist een duurzamere look op hout.

Het hoesje dat je gekozen hebt pas je vervolgens weer verder naar jouw wensen aan. Je kunt kiezen voor één foto of een collage met meerdere plaatjes. Tekst en smileys kun je er ook aan toevoegen. En met filters kun je de foto(s) net wat andere kleurtinten geven.

Ik verraste mijn collegaatje met een foto van haar en haar vriend in de schitterende Antelope Canyon in West-Amerika. Deze foto komt met het aqua-filter mooier op het hout tot zijn recht. De zijkant is stevig afgewerkt met kunststof, zodat de telefoon ook beschermd is tegen vallen/stoten.

Et voilá, het resultaat! Een super tof en volledig gepersonaliseerd telefoonhoesje! Dat je dus voor jezelf kunt maken, maar wat ook heel leuk is om cadeau te geven.

Wat moet jij doen om een hoesje te winnen dat jij helemaal mag personaliseren? Vertel me voor 18 september 2018 welke foto je op het hoesje zou willen hebben en waarom. Van alle inzendingen trek ik random een winnaar. Hij of zij krijgt daarna een persoonlijk bericht. Deze winactie is inmiddels gesloten. 


Dit bericht is door een samenwerking tot strand gekomen. natuurlijk geef ik enkel mijn eerlijke mening en ga ik enkel samenwerkingen aan met bedrijven en producten waar ik zelf achter sta. Wil je er meer over weten, kijk dan bij Contact & Samenwerken.