fbpx
Verenigde Staten

Jouw mooiste vakantiefoto op je telefoonhoesje + winactie!

 • 12 september 2018


De zomervakantie periode is weer voorbij. De periode waarin velen van ons op reis zijn geweest. Hoe tof zou het zijn om je mooiste vakantiefoto op je telefoonhoesje te hebben? Heel erg tof toch?! Nou, het kan en het werkt eigenlijk heel eenvoudig en snel. Dat ga ik je natuurlijk uit eigen ervaring vertellen. En het allerleukste…. Jij kunt er eentje winnen! Dus lees snel mee verder.

Het is natuurlijk zonde als je mooie foto’s verdwijnen tussen de duizenden en je er eigenlijk niet vaak meer naar kijkt. Door een foto op je telefoonhoesje te vereeuwigen, heb je hem altijd bij je en in het zicht. Je kunt daarvoor je eigen hoesje ontwerpen en helemaal naar je eigen smaak maken. Eerst kies je natuurlijk voor welk apparaat je een hoesje wil. Dat kan een telefoon zijn, maar ook een tablet. Vervolgens kies je voor een beschermende soft- of een hardcover, of misschien juist een duurzamere look op hout.

Het hoesje dat je gekozen hebt pas je vervolgens weer verder naar jouw wensen aan. Je kunt kiezen voor één foto of een collage met meerdere plaatjes. Tekst en smileys kun je er ook aan toevoegen. En met filters kun je de foto(s) net wat andere kleurtinten geven.

Ik verraste mijn collegaatje met een foto van haar en haar vriend in de schitterende Antelope Canyon in West-Amerika. Deze foto komt met het aqua-filter mooier op het hout tot zijn recht. De zijkant is stevig afgewerkt met kunststof, zodat de telefoon ook beschermd is tegen vallen/stoten.

Et voilá, het resultaat! Een super tof en volledig gepersonaliseerd telefoonhoesje! Dat je dus voor jezelf kunt maken, maar wat ook heel leuk is om cadeau te geven.

Wat moet jij doen om een hoesje te winnen dat jij helemaal mag personaliseren? Vertel me voor 18 september 2018 welke foto je op het hoesje zou willen hebben en waarom. Van alle inzendingen trek ik random een winnaar. Hij of zij krijgt daarna een persoonlijk bericht.


Dit bericht is door een samenwerking tot strand gekomen. natuurlijk geef ik enkel mijn eerlijke mening en ga ik enkel samenwerkingen aan met bedrijven en producten waar ik zelf achter sta. Wil je er meer over weten, kijk dan bij Contact & Samenwerken.

4 Reacties

 • Joyce van der Burg

  Ik zou onwijs graag een foto van de Tour for Life op een telefoonhoesje willen! Ten eerste omdat ik echt verliefd ben op de foto, niet omdat ik er zelf op sta maar op de omgeving die je ziet (de franse Alpen in het blauw). Ten tweede wordt ik zo altijd herinnert aan de Tour van mijn leven. Fietsen van Italie naar Nederland voor de Daniel den Hoedt Stichting.

  Beantwoord
  • Lizette

   Wauw dat is nog eens een hele bijzondere foto en herinnering! Tof en knap dat je daaraan mee gedaan hebt!

   Beantwoord
 • Gelmer

  Als ik moet kiezen toch het liefst een foto gemaakt in een mooi Amerikaans natuurpark. Ik zat gelijk aan Yellowstone NP te denken, maar denk dat Bryce Canyon NP nog mooier staat op een telefoonhoesje. Dus zou gaaf zijn om te winnen!

  Beantwoord
  • Lizette

   Leuk! Het zijn beide hele bijzondere plekken denk ik! Ze staan nog op mijn verlanglijstje

   Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.