Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. En met onze Europa rondreis in het verschiet heb ik daar heel veel zin in. Maar voor de rest van het komende jaar had ik nog geen reisplannen. Ik had wel al uitgezocht wanneer de feestdagen vallen, maar nog niets concreets bedacht of geboekt. En nu wel! We gaan naar Hong Kong!

Waarom reisplannen Hong Kong? Nou, heb je die skyline wel eens gezien? Waanzinnig mooi! En toen ik een tijdje terug mijn ultieme wishlist aan het samenstellen was, moest deze bestemming daar natuurlijk op. Die lijst komt erg goed van pas bij het maken van nieuwe plannen 🙂

Sabine is er een tijdje terug ook geweest en schrijft er veel enthousiaste berichten over. Daardoor werd ik nog enthousiaster. Hong Kong heeft namelijk niet alleen een hele mooie skyline (de mooiste ter wereld?), je kunt er ook wandelingen maken door prachtige ongerepte natuur of het echte Chinese leven ontdekken in de kleine dorpjes.

Lees ook: Hong Kong in één dag

Het is dus veel meer dan een stop-over bestemming. Remco en ik gaan er in mei tien dagen heen. Jeah!

En nu na nieuwe reisplannen Hong Kong lekker verder plannen maken voor het komende jaar.

Ben jij al eens in Hong Kong geweest? Wat vond je ervan?