Jeetje, het kost me wat moeite om deze blog een beetje gestructureerd te schrijven. Ik borrel namelijk van enthousiasme! Ik heb een nieuwtje met je te delen. Eindelijk vallen de puzzelstukjes waar ik naar op zoek was goed in elkaar. Ik maakte voor het eerst mijn eigen moederdag mee. En ik maakte weer een tripje, deze keer met de tent. Wat een heerlijke maand was mei!

Mijn eerste eigen moederdag

Moederdag is natuurlijk niet nieuw. Wat wel nieuw is, is dat ik dit jaar voor het eerst zelf moeder ben op die dag. En deze dag stonden me allerlei leuke verrassingen te wachten. De ontbijttafel was gedekt met lekkers en een mooie bos bloemen. Van Mats kreeg ik een fantastisch kunstwerk dat hij bijna zelf op wilde sabbelen. En een bosje sleutels… van een heuse mamafiets. Mats is er nog iets te jong voor, maar ik heb nu al zoveel zin om in de zomer samen op de fiets erop uit te trekken! Het lijkt me heerlijk om op de fiets trips in eigen land te gaan maken.

Alle verwennerij is natuurlijk super lief, maar het meest dankbaar ben ik voor het geschenk om überhaupt deze dag te kunnen vieren.

“Mommy’s sunshine”

Een nieuwe baan!

Jeuh! Ik heb een nieuwe baan! En daar ben ik super blij mee! Per 1 juli start ik bij mijn nieuwe werkgever als HR Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Een hele mond vol voor een hele toffe functie waar ik mijn professionele passie in kwijt kan. Ik heb super veel zin om er te gaan starten.

Het is ook wel dubbel. Het was namelijk niet zo dat ik met zware tegenzin naar mijn huidige werk ging. Alleen er waren voor mij persoonlijk net wat meer redenen om te gaan in plaats van te blijven. En dan doe ik wat goed voelt.

Welke reisjes heb ik gemaakt?

Remco en ik houden van kamperen, maar onze huidige tent is te klein om met zijn drietjes te gaan. Daarom hebben we een nieuwe tent gekocht en die moesten we natuurlijk uitproberen. Het lange weekend van Hemelvaart was daar perfect voor. Ik had een kleine camping in het noorden van Luxemburg geboekt. En vanwege het goede weer besloot mijn broer last minute om ook met zijn gezin te komen, waardoor het een gezellig familie-kampeerweekend werd.

De linkse is onze tent

De tent is goed bevallen. Het opzetten en afbreken viel enorm mee, gelukkig. We hebben een 6-persoons Obelink Familia tent gekozen. Dat klinkt wat ruim, maar we vinden het prettig om een ruime slaapgelegenheid te hebben. En dat is nu gelukt. Bovendien, mochten we ooit ergens wat minder goed weer treffen, dan hebben we ook binnen genoeg ruimte om te zitten.

Camping Woltzdal is ook heel goed bevallen. We stonden half onder wat dennenbomen die wat schaduw gaven en vrijwel rechtstreeks aan een beekje. De faciliteiten zijn er fijn en schoon. Er is een baby-badkamer met twee babybadjes en aankleedkussens omgeven door gezellige bad-eentjes. Heel fijn!

Ook de omgeving is er mooi. Het leken wel 50 tinten groen! Natuurlijk wilden we er een wandeling maken. We hadden meer plannen, maar het was zo lekker warm, dat we de rest van de tijd op de camping bleven chillen. Heerlijk was het! Ik kan niet wachten om in de zomer weer met de tent erop uit te trekken!

Het was zo fijn, dat ik daardoor helemaal vergeten ben deze blog online te zetten. Vandaar dat ‘ie iets later is dan je gewend bent.

Hoe was jouw maand mei?