Jieeehaa! Zo, dat moest er even uit. Ik borrel namelijk van enthousiasme en energie. Enthousiasme over mijn nieuwe baan waar ik het super naar mijn zin heb. En energie, omdat ik nu heerlijk met mijn gezinnetje aan het chillen ben in Slovenië. Lees snel verder mee hoe mijn maand juli was!

Deze maand was het dan zover. Ik ben van start gegaan als HRM adviseur Duurzame Inzetbaarheid bij zorginstelling De Wever in Tilburg. Da’s een hele mond vol, hè? De eerste paar weken zijn me enorm goed bevallen. Na een warm welkom en wat inlezen kon ik gelukkig om meteen echt aan de slag. Ik vind het wel fijn me meteen al nuttig te kunnen maken.

Naast werk was er in juli natuurlijk ook ontspanning. Zo ging ik afgelopen maand naar het Zomerfiske van Hostel Roots in Tilburg. Dat was super gezellig. Er was een echte beach vibe gecreëerd met onder andere een strand en waterpistolen. En er was een BBQ en natuurlijk live muziek.

Met kleine kids was het handiger ergens anders te gaan eten. Dus Rashida (mijn bestie), haar dochtertje Nora en wij gingen nog een hapje samen ergens eten. Heerlijk, die spontane acties!

Lekker samen stoepkrijten

Ik vind het super leuk om samen met Mats te fietsen. En aangezien hij een enorme dierenvriend is, rijden we vaak langs de kinderboerderij hier om de hoek of naar een van de parken in Tilburg. Dit zijn echt van die dingen die ik dan “voor hem doe” maar stiekum zelf ook kei leuk vind 😉

En bij nieuwe starts hoort ook een nieuw ritme. Dat probeer ik in te vullen met gezonder eten en meer bewegen. Meer groente en fruit, minder koekjes, chocolade en snoepjes. Spreekt eigenlijk wel voor zich, maar vind ik oh zo lastig. En meer bewegen door vaker de fiets te pakken en meer te wandelen. Het lukt me tot nu toe wel aardig, kan ik zeggen. En dat vind de weegschaal ook.

Nu zijn alle begins voor mij altijd wel makkelijk. Dan ben ik nog erg gedreven en creatief met lekkere maaltijden. Hopelijk hou ik het een langere tijd vol en kan ik die laatste zwangerschapskilo’s kwijt. Dat is voor de zomervakantie niet gelukt, maar wie weet voor het volgende tripje al wel!

Welke reisjes heb ik deze maand gemaakt?

Remco, Mats en ik zitten op de camping aan Lake Bled in Slovenië as we speak. En het is er weer heerlijk! Slovenië vind ik een onwijs mooi land, dus ik ben heel blij er weer terug te zijn. Vanuit onze campingplek maken we verschillende dagtripjes. En daar ga ik je uiteraard meer over vertellen als ik weer terug ben.

Misschien is het je op Facebook niet ontgaan dat we weer een nieuw reisje aan onze kalender hebben toegevoegd. Je kent de quote vast wel “Once a year go to a place you’ve never been before”. Precies dat gaan we doen! We hebben zelfs voor een plek gekozen waar we nog niet eerder van gehoord hebben. We vliegen in september namelijk naar Litouwen, naar Kaunas om precies te zijn. De tickets waren lekker goedkoop, dus waarom niet. 😉 Het plan is om ook een dag een auto te huren om naar Vilnius te rijden. Heb je tips? Laat maar horen!

Hoe was jouw maand juli?