We mogen weer wat meer. We kunnen weer wat meer. De vlag kan nog (lang) niet uit, maar ik ben wel blij met de versoepeling van de maatregelen. De vakantie in Friesland in de afgelopen dagen voelde verrukkelijk. En veilig, want ook tijdens vakantie gelden de regels en 1,5 meter afstand natuurlijk. Toch voelde het echt heel fijn om er tussenuit te zijn. Het maakte me blij. Het geeft hoop op dat het stilletjes aan steeds beter zal gaan en er nog meer zal gaan kunnen qua reizen. En die blijdschap deel ik graag met je. Daarom heb ik een hele leuke winactie voor je! Namelijk een goodiebag vol toffe reisartikelen van Reismonkey!

Al verschillende keren heb ik de toffe reisartikelen van Reismonkey gedeeld met je. Ik ben zelf wel fan van de webshop. Reismonkey zit niet stil. Daardoor komen er steeds weer nieuwe toffe reisgadgets in de webshop. Zoals het emaille bord dat perfect bij de mok past die we graag tijdens het kamperen gebruiken. Dit bord kun je nu preorderen bij Reismonkey.

Als kadootje van hen ontving ik een tof pakket vol handige en leuke reisartikelen. Namelijk een handige toilettas / make-up tas met veel handige vakjes, een bagagetag met leuke print van een wereldkaart, een happy wallet voor al je pasjes, een wijnafsluiter met een kompas, een waterproof telefoonhoesje en een toffe, zwarte canvas tas van Reismonkey. Eigenlijk zijn de reisartikelen te leuk om weg te geven, maar ik ga het toch doen. Nou, behalve die wijnafsluiter dan, want die komt goed van pas.

Win het pakket vol toffe reisartikelen

reismonkey reisartikelen winactie

Het prijzenpakket bestaat uit de Reismonkey tas met toilet/ make-up tas, happy wallet, bagagetag en het handige waterproof telefoonhoesje en heeft een waarde van maar liefst € 75,-. Wil jij dit pakket winnen? Het enige dat je ervoor moet doen, is voor 10 juni 2020 in een reactie hieronder laten weten dat je mee wilt doen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Check de webshop van Reismonkey voor alle andere toffe reisartikelen!

De producten van Reismonkey zijn mij vrijblijvend aangeboden. Ik vind het gewoon erg leuk om deze met jullie te delen. Deze blog bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat als jij er iets via koopt, jij niets extra betaalt en ik een kleine commissie ontvang.