De feestdagen staan weer voor de deur! De Sint is al in het land en het duurt niet lang meer voor de kerstman op zijn arreslee springt. Wat geef je dit jaar aan die ene reisverslaafde? Of wat zet je dit jaar op je eigen verlanglijstje? Ik tip je weer de leukste kadootjes voor de reisfan!

Ikgaopavontuur reisbandje

Hoe vraag je in een vreemde taal naar de dichtbijzijnste pinautomaat of toilet? Zonder rare gebarentaal welteverstaan. Simpel doordat je het symbool aanwijst op je armbandje! En het ziet er ook nog eens hip uit. De bandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Wil je zo’n tof reisbandje scoren? Je kunt nog tot woensdag 27 november 0.00 uur meedoen met de winactie op Instagram door te reageren onder de foto! En vergroot je winkansen o.a. door het te delen in je stories.

Mooie travel sierraden

Sierraden doen het altijd goed. Of het nou een schattig armbandje met een wereldkaart is of een stoere ketting met een vliegtuig eraan. Een mooi sierraad laat je gedachten regelmatig naar je prachtige reizen afdwalen.

Stoere camping gear

Kamperen is hotter dan ooit. En of je nou naar een gezellige gezinscamping gaat of met je backpack de wildernis in trekt, camping gear heb je altijd nodig. Zoals een emaille mok die wel tegen een stootje kan. Van dezelfde serie van Gentlemen’s Hardware heb je ook hele handige multitools waar je vanalles mee kunt. Van klein zakformaat tot complete tools waar zelfs een rasp op zit.

Ook leuk: de leukste kerstmarkten in Europa

Reisdagboek en scratchmap in één

Scratchmaps ken je inmiddels wel. En reisdagboeken vast ook. Nu is er een ideale combinatie van gemaakt! In de Travelogue kun je vanaf de planning al je aantekeningen kwijt in het schrift en tijdens je reizen aantekeningen maken van waar je bent geweest. De landen die je bezocht hebt kun je open krassen op de scratchmaps die erbij zitten. Zo’n kado is leuk voor een wereldreis of ‘verzamel’ de landen tijdens verschillende reizen.

Shop de leukste kadootjes voor reisfans bij Reismonkey

Een aantal van deze leukste kadootjes voor de reisfan en nog veel meer toffe travelgadgets zijn verkrijgbaar bij Reismonkey. Tot aan december mag ik je 10% korting geven via de unieke code REISMUTS10.

Giftcard voor een reis

Weet je echt niet wat je wilt geven of vragen? Gelukkig zijn er voor die situaties giftcards bedacht. Zoals een verrassingsreis met onbekende bestemming via Srprs.me of een cadeaukaart voor een overnachting via Booking.com.

Heel veel shop- en geefplezier!