“Kamperen? Nee, mij veel te koud ’s nachts” of “Ja, gezellig hoor, een camping, maar ik vind kamperen zo behelpen”. Zomaar voorbeelden van reacties die ik wel eens hoor als ik dolethousiast vertel dat we er met de camper of tent op uit gaan. Tja, het kan in het voor- en najaar best wel eens fris zijn in Nederland. En kamperen brengt je dichter bij de basics, al is het maar dat je kooktoestel een stukje kleiner is dan thuis. En daar moet je van houden. Maar gelukkig zijn er ook andere manieren van “kamperen”. Wat dacht je namelijk van een vakantiewoning huren op een camping! Bij Recreatiepark De Achterste Hoef heb je verschillende mogelijkheden voor een luxe kampeervakantie.

Of je nou met je partner, met vrienden of met je gezin op vakantie wilt gaan, een vakantie bij De Achterste Hoef is zo leuk! En hou je niet van zelf kamperen of heb je geen eigen kampeermiddel, dan zijn er verschillende vakantiewoningen waar je voor kunt kiezen. Zo kun je toch genieten van de neugten van een kampeervakantie. Voor mij is dat vooral het buitenleven. Het valt me altijd op dat we zo veel en lang buiten zitten, terwijl we thuis vaak toch al sneller weer naar binnen gaan, bijvoorbeeld als het fris wordt ’s avonds. Ook de gezelligheid van een camping vind ik fijn. De kinderen maken snel vriendjes en hebben plezier in de speeltuin of aan de waterplas. Bovendien zit je bij De Achterste Hoef ook goed voor langere tijd, want er zijn enorm veel leuke uitjes in Bladel en omgeving voor het gezin.

De voordelen van een vakantiewoning huren op een camping

Er zijn verschillende voordelen van het huren van een accommodatie op De Achterste Hoef ten opzichte van het meenemen van een eigen kampeermiddel. Zo betekent het huren van een vakantiewoning of chalet dat je je geen zorgen hoeft te maken over het opzetten of afbreken van je eigen kampeermiddel. Geen gedoe met tentstokken in de stromende regen. Of wachten tot de voorluifel van je caravan droog is voor je naar huis kunt. Dit kan vooral handig zijn als je weinig ervaring hebt met kamperen. Of als je op vakantie gaat met jonge kinderen. Ook heb je geen onderhoud aan je camper als je kiest voor het huren van een accommodatie op een camping.

Een ander voordeel is de luxe. Ik mocht een lang weekend in één van de vier luxe vijfpersoons chalets op De Achterste Hoef verblijven. Dat was echt genieten hoor! Een eigen badkamer (wat je overigens ook hebt met een kampeerplek met eigen sanitair bij De Achterste Hoef). Een volwaardige keuken met vaatwasser (om maar iets belangrijks te noemen) en heerlijk comfortabele bedden. En dan toch een veranda, zodat ik echt dat buitenleven voelde, terwijl de kinderen in de speeltuin voor ons speelden. Is het ’s avonds fris? Dan ga je gewoon lekker binnen op de bank zitten met de verwarming aan. Met een jonge baby is dat toch ook wel erg fijn. En als het warm is, zet je de airco aan. Top toch?!

Je kunt ook kiezen voor een beetje kamperen, maar dan luxer. Bijvoorbeeld in een van de stoere safaritenten of de nieuwe en prachtige lotus belle tenten. Durf je het aan om iets meer basic te gaan? Kies dan voor een leuke knusse trekkershut bij De Achterste Hoef.

Een groot voordeel van een vakantiewoning op een camping, is dat je de luxe van een woning hebt en toch alle toffe faciliteiten van de camping. En de sfeer niet te vergeten! En die vind ik echt veel prettiger en gemoedelijker dan op een groot park vol vakantiewoningen. Want daar is het toch allemaal individualistischer.

Een accommodatie huren op De Achterste Hoef

Nou ben ik zelf echt fan van kamperen, maar met deze fijne opties van huren op De Achterste Hoef wordt kamperen voor iedereen geweldig! Wat natuurlijk ook nog een voordeel is, is dat je zo je vakantie met je familie of vrienden goed kunt combineren, ondanks eventuele verschillende wensen. Zo komt een vriendin van mij jaarlijks bij De Achterste Hoef terug met de vriendengroep en kinderen. En een aantal vinden kamperen super leuk met hun eigen kampeermiddel. Terwijl anderen liever een luxe chalet huren. En aangezien dit dus allemaal op De Achterste Hoef kan, kun je dus nog steeds met elkaar op vakantie.

Wat vind jij, heb jij als eens een vakantiewoning op een camping gehuurd?

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Ik was op uitnodiging bij De Achterste Hoef en zoals je gewend bent geef ik altijd mijn oprechte mening.