Het schooljaar is net begonnen. En dit wordt het eerste jaar dat we rekening met de schoolvakanties moeten houden. Gelukkig in het eerste jaar slechts een beetje, want met 4 jaar is Mats nog niet leerplichtig. Maar goed, we kijken toch al wel een beetje vooruit naar de vakantieplannen. Want de afgelopen jaren is kamperen in Nederland een stuk populairder geworden. Dus voor een plekje in de schoolvakanties moet je er op tijd bij zijn. Wil je je kampeerseizoen bij Vakantiepark de Leistert beginnen, dan kun je nu alvast vooruit dromen.

Het kampeerseizoen begint ieder jaar zo begin april, rond Pasen. Omdat met jou en mij natuurlijk veel andere kampeerders uitkijken naar dat moment, is een vakantiepark met Pasen nu al boeken best wel een goed idee. Bij Vakantiepark de Leistert vind je verschillende speciale arrangementen voor dit lange weekend. Zo kun je met je eigen kampeermiddel op een van de campings in Limburg genieten van een Paasontbijt. Of kies voor een van de huurobjecten op de camping, zoals een knusse cabin of stoere safaritent, of een mooie bungalow.

Vakantiepark de Leistert is vooral erg leuk voor gezinnen met kinderen, en dan zowel jonge kinderen als tot een leeftijd van ongeveer 12 jaar. Een aantal bungalows, zoals de mooie authentieke boerderijen, zijn speciaal voor jonge kinderen ingericht. Zo zijn ze veilig met traphekjes en dichte stopcontacten. En je hoeft niet je eigen campingbed of kinderstoel mee te sjouwen in de auto. Wel zo handig, want met kleine kinderen neem je snel al een hoop spullen mee. De tuinen zijn volledig omheind, zodat de kleine kinderen er niet zomaar tussenuit kunnen piepen. Op die manier kun je echt ontspannen en genieten van je vakantie als gezin. En je kunt er een bolderkar huren. Ook handig.

Naast fijne accommodatiemogelijkheden is er ook veel vertier voor de kinderen op de camping. En van al die faciliteiten mag je ook gebruik maken als je in een van de bungalows verblijft. Met Pasen kan het nog best fris zijn. Gelukkig heeft Vakantiepark de Leistert naast een leuk buitenzwembad en zwemplas ook een heel tof subtropisch binnenzwembad. Weer of geen weer, zo kun je toch gezellig zwemmen met je gezin.

Op het campingterrein van Vakantiepark de Leistert vind je verschillende speelterreinen met speeltoestellen. Ook is er een uitdagende indoor speeljungle. Ik weet zeker dat mijn jongens zich daar uren zouden kunnen vermaken met al die speeltuinen. En deze indoor speeltuin is ook overdekt, zodat je ook bij minder goed weer een fijne speelplek hebt. Als ouder kun je op het terras wat eten en drinken, terwijl je je kinderen in de gaten houdt. Natuurlijk hopen we op mooi weer met Pasen, zodat kinderen ook lekker veel buiten kunnen spelen. Want dat vind ik juist zo heerlijk aan kamperen.

Op Vakantiepark de Leistert vind je dus veel vermaak. En wil je tijdens je vakantie meer van Limburg ontdekken, je bent ook dicht bij bijvoorbeeld het witte stadje Thorn en mooie wandelgebieden zoals het smalste stukje van Nederland.

Ik krijg nu alweer zin in het nieuwe kampeerseizoen, jij ook?

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen.