Ik ga graag met ons gezin op reis. We gaan zo regelmatig, dat ik inmiddels al wel een hele fijne inpaklijst heb voor ieder soort uitje, een weekend weg, een kampeertrip of een zomervakantie. Maar er zijn altijd spullen die ik dan eens in de zoveel tijd tijdens reizen met de kinderen eigenlijk wel goed kan gebruiken, maar zelf niet heb. En dan is de keuze: ga je ze kopen of huren. Ik hoor je denken “huren?”. Ja zeker! Want via Tripidoo kun je juist de producten huren voor die ene reis! Super handig!

Zo eens of twee keer per jaar gaan we met de auto wat verder reizen met kinderen. Onze kinderen zitten als baby in een normale autostoel voor baby’s. Dat is het makkelijkste voor alle normale autoritten, want er zitten er inmiddels drie op de achterbank. Maar tijdens die langere autoritten op vakantie met de baby zou ik maar wat graag een reiswieg willen waarin de baby plat kan liggen. Bijvoorbeeld als we ter plaatse een auto huren met zeven zitplaatsen, zodat er voor iedereen meer ruimte is. Zo’n reiswieg is namelijk veel beter voor de houding van je baby, zeker voor een langere reistijd en die Tripidoo aanbiedt is ook veilig.

Maar ja, zo’n wieg zelf kopen voor die één of twee keer per jaar vind ik dan wel weer een dure investering. Want ik wil dan toch wel een nieuwe, niet een tweedehandse die al helemaal uitgeleefd is. En zo’n reiswieg is best wel prijzig. Hoe fijn is het dan om zo’n reiswieg te huren! Eentje die in perfecte staat is, bij je thuisgeleverd wordt en die je na je vakantie weer kosteloos retour stuurt. Zo handig is het huren van spullen voor je vakantie met kinderen namelijk bij Tripidoo!

Naast zulke handige autostoeltjes vind je er nog veel meer handige en typische reisspullen voor je reis met kinderen. Wat denk je bijvoorbeeld van een bolderkar voor je strandvakantie. Of een fietskar voor wanneer we met de camper op pad gaan en onze fietsen meenemen. Regelmatig zie ik dit soort producten bij een ander en denk ik “hadden wij die maar bij, dat was nu echt handig geweest”. Maar ja, om alles zelf te kopen is dan weer een investering. Zeker wanneer je het slechts enkele keren gebruikt. Wat dat betreft ben ik echt enthousiast over de service van Tripidoo.

Hoe werkt huren bij Tripidoo?

Het huren van je spullen voor je reizen met je kinderen werkt heel eenvoudig via Tripidoo. Je gaat naar de website en kiest de spullen die je nodig hebt. Via de kalender zie je meteen of ze beschikbaar zijn. Dus je hoeft geen extra aanvraag of zo te doen. Je bestelt direct via de website op de door jou gekozen datum. Dan krijg je ze thuisgestuurd. En na gebruik stuur je ze weer gratis retour, zodat ze weer door de volgende reislustige gezinnen gebruikt kunnen worden.

Tripidoo, duurzaam en betaalbaar

Naast de eenvoud van het bestellen zie ik nog veel meer voordelen van je spullen huren bij Tripidoo. Je draagt bij aan een duurzame manier van reizen. Je koopt immers niet zelf en de spullen worden hergebruikt. Kinderen groeien super snel, dus de spullen voor jonge kinderen heb je eigenlijk ook maar kort echt nodig. Ook heb je thuis geen probleem met waar je alles moet laten. Want een zolder of schuur ligt zo vol met alle kinderspullen. Het zijn bovendien allemaal dingen waar je echt iets aan hebt. Ze zorgen voor een comfortabele reis voor jou en je kinderen, zodat je echt vakantie hebt.

En de prijs! Die valt echt heel erg mee. Bij huren krijg je vaak het idee dat als je iets twee of drie keer huurt, je het net zo goed zelf had kunnen kopen. Niet bij Tripidoo. Je betaalt echt maar een fractie. En hoe langer je iets huurt, des te goedkoper het wordt. Bijvoorbeeld een fietskar in augustus. Voor een lang weekend betaal je 15 Euro per dag en voor een hele week zelfs minder dan 10 Euro per dag. Bovendien zijn alle producten van hoge kwaliteit en van A-merken.

Elk reisproduct bij Tripidoo is met veel zorg geselecteerd. Je mag vertrouwen op de beste kwaliteit. En vaak hebben producten ook nog eens extra voordelen op zichzelf of een dubbele functie. Wat denk je bijvoorbeeld van een stepkoffer? Ik kende het nog niet eerder, maar hoe leuk is het voor je kleuter om op een step zijn of haar eigen koffer mee over de luchthaven te nemen! Of een opvouwbare autostoel, ideaal voor een rondreis met je kinderen waarbij je regelmatig gebruik maakt van een taxi.

Handig om spullen uit te proberen via Tripidoo

Dan zie ik nog wel meer voordelen, namelijk het huren van de spullen is ook ideaal om de dingen uit te proberen. Denk je erover om een fietskar of een kinderdrager te kopen? Dan is er eentje huren de perfecte manier om het eens uit te proberen. Is hij echt zo handig? En gebruik je hem dan ook zoals je in gedachten had?

En voor de kampeerders onder ons met kleine kampeermiddelen of wanneer je met een redelijk kleine (en overvolle) auto op vakantie gaat in Nederland, je kunt de producten die je huurt bij Tripidoo naar alle adressen in Nederland versturen. Dus ook rechtstreeks naar je camping! Zo kun je de reisspullen reserveren voor de periode dat je ze echt nodig hebt (dus ook weer kosten besparen) en het scheelt je zelf vervoeren. Stem wel even met je camping af dat er iets geleverd wordt. Je blijft zelf als huurder verantwoordelijk.

Comfortabel reizen met je kinderen

Dus wil je net wat comfortabeler èn toch betaalbaar reizen met je kinderen, check dan zeker eens het aanbod van Tripidoo. Ik heb alvast even voor je gespiekt. In de zomermaanden zijn er nu nog behoorlijk wat producten te huur. Maar wacht niet te lang met je reservering, want de zomervakantie staat al bijna voor de deur!

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Zoals je van mij gewend bent, geef ik altijd mijn eerlijke mening.