Een nieuw jaar, een nieuwe ronde. Zal dit jaar mijn mooiste reisjaar gaan overtreffen? Ik denk het niet, maar dat was ook wel echt heel tof. Maar ik heb al wel wat leuke reisjes op de planning staan. 🙂 Lees mee!

Mijn man is over vier dagen jarig. En ondanks dat hij het niet wil vieren, kun je een 30e verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De dag zelf heb ik boordevol verrassingen in en rond ons huis gestopt. En het weekend erna vieren we het nog een beetje extra tijdens een lang weekend weg. Dan slapen we in een heus kasteel in Mookerheide (vlakbij Nijmegen). Dat wordt genieten!

Een maandje later mag ik de feestmuts op. Ik kreeg de instructie om het laatste weekend vrij te houden voor een tripje. Hmm… dat maakt me heel erg nieuwsgierig!!

En dan komt maart. Vorig jaar zijn we met srprs.me weggeweest en het concept waarbij je je bestemming tot het laatste moment niet weet vond ik echt geweldig! Manlief wist de bestemming al wel vooraf, want hij heeft er een hele dag voor me georganiseerd om me er ten huwelijk te vragen. Dus die echte srprs–ervaring heeft hij toen niet gehad. Dan komt dat mooi dit jaar alsnog, dacht ik toen ik hem met de afgelopen feestdagen een Citytrip cadeau deed. Nog 81 dagen untill we embrace the unknown 😀 Hier kun je je inschrijven om ons te volgen.

Dan sparen we eventjes door tot mei, waarin we dik twee weken gaan roadtrippen door Oost-Europa. We denken aan Kroatië, misschien ook wel Bosnië en Herzegovina en Slovenië of misschien zelfs Hongarije. Ik sta open voor suggesties. Welke plekken moeten we zeker zien? Wat is een mooie route? Waar kunnen we het beste op heen- en terugvliegen?

Later in het jaar willen we graag een reis verder weg maken. We denken aan Sri Lanka. Maar ook hier staan we open voor suggesties!

Welke reisjes heb jij op de planning staan? En welke bestemming kun jij aanbevelen om dit jaar heen te gaan?