Jongens, Reismuts bestaat deze maand gewoon alweer 6 jaar! Tijd voor een feestje! En dat vier ik het liefst samen met jullie. Daarom heb ik een hele toffe, avontuurlijke en sportieve winactie voor je in petto.

Een korte terugblik op Reismuts

Die zes jaren van Reismuts zijn voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Het lijkt haast gisteren dat ik aan de eettafel in mijn appartementje zat te prullen achter mijn laptop. Want zo voelde het. Reizen en schrijven, dat kende ik wel. Maar ik had nog nooit iets met een website gedaan. En als ik dan zie hoe Reismuts gegroeid is, dan ben ik toch best wel trots. Inmiddels mag ik maandelijks duizenden lezers verwelkomen, waarvan het meerdendeel terug blijft komen. Kijk, daar doe ik het voor!

Ook heb ik al heel wat mooie samenwerkingen mogen doen met verschillende bedrijven en merken. In 2019 heb ik ervoor gekozen van Reismuts een onderneming te maken en zelfstandige te worden. Dat doe ik nog steeds naast mijn werk in loondienst als HRM professional. Want het HRM vak vind ik nog steeds zo leuk om in te werken. Maar reizen is wel mijn allergrootste passie. Ik word er nog steeds zo blij van dat ik die passie met jullie online kan delen in alle verhalen, tips en foto’s.

Team Reismuts

Tegenwoordig heeft Reismuts een team van lieve, enthousiaste en reislustige bloggers. Ook daar word ik zo blij van! Bloggen als zelfstandige vind ik soms best wel alleen. Ik hou juist heel erg van samenwerken en delen met elkaar. En dat kan ik nu met het team. Bovendien kunnen we als team Reismuts nog veel meer inspiratie en tips met je delen, waardoor het aanbod op Reismuts groter en groter wordt.

Bij een team hoort natuurlijk een teamuitje. En hier komt het leuke: aan dit uitje is de winactie gekoppeld!

Win: Highlights Bike Tour in Den Bosch

Van Den Bosch Bike Tours mag ik 2 x 2 plekken in de Highlights Bike Tour weggeven. Dat is de tour die wij als team ook gaan doen. Dus we gaan elkaar dan ook live ontmoeten!

De Highlights Bike Tour is op zondag 11 oktober en start om 11 uur in Den Bosch. Je krijgt een hippe fiets en een gids neemt je mee langs alle highlights van Den Bosch. Dat zijn de bekendere plekken, maar de tour gaat ook langs allerlei hotspots voor locals. Je komt daardoor op plaatsen waar je normaal nooit zou komen. Zo leer je de hoofdstad van Brabant pas echt goed kennen. De totale tour duurt twee uur. En je mag één iemand nemen. Uiteraard houden we voldoende afstand tot elkaar voor de veiligheid.

Hoe maak je kans op een plek in de Bike Tour?

Laat in een reactie hieronder voor 20 september weten dat je mee wilt doen met de winactie van Den Bosch Bike Tours en laat weten wie je graag mee wilt nemen. De winnaars krijgen daarna persoonlijk bericht.

Voor extra winkansen kun je ook op Instagram en Facebook mee doen.

Let op: je moet dus wel op zondag 11 oktober om 11 uur in Den Bosch deel kunnen nemen. De prijs is niet inwisselbaar of te verzetten.

Veel succes en wie weet zien we elkaar 11 oktober in Den Bosch!