fbpx

Team Reismuts

Lizette vierkant 2

Lizette

Oprichter en eigenaar Reismuts

Sinds Lizette in 2005 naar Thailand reisde, heeft ze de smaak goed te pakken. Sindsdien maakt ze meerdere reizen per jaar naar alle hoeken van de wereld. Op haar bucketlist stonden alle zeven wereldwonderen, die ze inmiddels heeft bezocht. Naast verre reizen gaat Lizette graag op citytrip en ze houdt van kamperen. Tegenwoordig reist ze niet alleen met haar backpack, maar als gezin met haar man en zoontje.

Lindsay

Reizen is de grote passie van Lindsay. Vaak gaat ze op zoek naar de onbekende plekjes in een land, maar de highlights pakt ze ook zeker mee! Het zijn meestal niet voor niets de highlights. Lindsay houdt ervan om de natuur op te zoeken en je zult haar zeker niet een hele dag om het strand zien liggen. Meestal gaat ze met het vliegtuig op vakantie, maar het reizen met de auto vindt ze ook tof. Buiten Europa gaat ze het liefst naar Azië, maar Afrika staat ook absoluut nog op haar wishlist.

Saartje vierkant

Saartje

Saartje is een écht natuurmens. Op reis is ze het liefst zoveel mogelijk in de natuur. Haar liefde voor reizen begon tijdens haar opleiding toen ze met school naar Australië en Singapore ging. Een jaar later ging ze een half jaar op stage in Vietnam. Toen en daarna heeft ze met haar vriend veel door Azië gereisd. Later ontdekte Saartje ook Midden en Zuid-Amerika. Toch is ze ervan overtuigd dat de VS haar favoriete bestemming is. Saartje gaat al voor de 10e keer! Naast de verre reizen gaat ze met haar vriend en regelmatig met familie ook graag naar Ibiza om te genieten in een huisje of met hun hond weekendjes weg in Duitsland of België.

Judith vierkant

Judith

Nieuwe plekken ontdekken zit bij Judith in het bloed. Als kind wilde ze al het liefst rondjes fietsen om nieuwe weggetjes te ontdekken of ging ze op ontdekkingstocht door het kasteelbos in haar woonplaats. Backpacken of de laatste jaren kamperen geeft Judith het meest vrije gevoel. Niet alles plannen van te voren en plannen wijzigen als dat beter uitkomt. Lekker rondstruinen door dorpjes of steden, highlights bezoeken of even dat ene straatje in om te kijken wat daar is en dit afgewisseld met relaxdagjes aan het water en voor de tent. Judith gaat meestal met de auto op vakantie, maar ze hoopt in de toekomst ook weer vliegreisjes te kunnen maken binnen en buiten Europa.

Samen schrijft team Reismuts over de meest uiteenlopende bestemmingen en manieren van reizen, zodat jij alle inspiratie en reistips op één plek vindt. Alle reisblogs zijn uit eigen ervaring geschreven en alle bloggers delen altijd hun oprechte mening met je. Ook als het over samenwerkingen gaat en reviews van producten.

Lijkt het jou ook leuk om eens voor Reismuts te schrijven? Je bent welkom om contact op te nemen voor een gastblog. Of wil je ons team versterken, stuur dan gerust een mailtje.

Sluiten