Terwijl ik nog nageniet van de heerlijke dagen in Den Haag en Delft afgelopen weekend (daarover een andere keer meer 🙂 ), heeft het reisvirus alweer toegeslagen. Mijn man en ik hebben als newly weds een gigantische bucketlist opgesteld en zijn daar actief mee aan de slag. En zo komt het dat we afgelopen week niet één, maar zelfs twee reisjes hebben geboekt! Dit zijn onze nieuwe reisplannen!

Nieuwe reisplannen

In november gaan we een lang weekend naar Lissabon. De wereldstad stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het lijkt me een mooie en vooral ook gezellige stad. We verblijven in Hotel Florida in hartje centrum. Het hotel heeft de kamers een antiek bioscoopthema gegeven. Dus misschien verblijven we wel bij Marilyn Monroe of Alfred Hitchcock.

Je overnachting in Hotel Florida boek je via booking.com

Lees ook: slapen in Hotel Florida

Voor de jaarwisseling zijn we op zoek gegaan naar een extra bijzondere plek om dat samen te vieren. Het leek ons wel tof om met nieuwjaar in twee werelddelen tegelijk te zijn. En waar kan dat beter dan in Istanbul! Deze stad staat al lang in de top van mijn wensenlijstje. De combinatie van de Europese en Oosterse sfeer maakt mij erg nieuwsgierig. Vijf dagen lang gaan we ons onderdompelen in deze mystieke stad.

Ik heb nu al heel veel zin in in deze nieuwe reisplannen!

Ben jij al wel eens in deze steden geweest en heb je tips? Die zijn van harte welkom!