Een van de dingen die ik altijd op reis mee neem, is mijn Iphone. Voor foto’s, social media en voor muziek. Heerlijk om onderweg oortjes in te pluggen of op de kamer te relaxen met eigen muziek. Nu kan het geluid van mijn telefoon redelijk hard, maar een speaker is toch wel zo handig.

Naar de Malediven hadden we een redelijk grote bluetooth speaker bij. Dat maakte toen niet uit, want we hadden al zoveel bagage voor onze bruiloft, dat die speaker dan ook nog wel in één van de grote koffers paste. Nu hebben we voortaan een kleiner formaat. Onlangs namen wij hem mee tijdens een weekendje in het Ruhrgebied. En ik ben er erg blij mee!

kaasplanke

Ontmoet de Nude Audio Move S Bluetooth speaker 🙂 Een lichte en kleine, maar krachtige speaker die wel tegen een stootje en tegen spatwater kan door de rubberen afwerking. Je kunt hem met het koortje aan je rugzak vast maken of ergens ophangen. Hij is er in verschillende kleuren (ben dol op de frisse mint versie!) en is onder andere bij GSMpunt verkrijgbaar.

Mijn man heeft een Samsung smartphone, terwijl ik bij Apple zweer. De speaker moest op beiden aan te sluiten zijn en met een bluetooth verbinding is dat prima mogelijk, met zelfs een bereik van 15 meter.

koffer

Met een volle batterij houdt hij het maar liefst acht uur lang vol. Wat mij betreft een ideale speaker voor op reis! Licht en praktisch. Hij ligt al weer klaar voor aankomend weekendje weg. 🙂