Hiep hiep hoeraaa! Vandaag ben ik weer een jaartje ouder geworden 😀 Vanaf de dertig maakt leeftijd niet meer zoveel uit, dus die hou ik lekker voor mezelf 😉 Wat ik niet voor mezelf ga houden, is een heel leuk cadeautje… of eigenlijk zelfs twee cadeautjes. Nieuwsgierig? Mooi!

Nou kan ik in het kader van mijn verjaardag een heel verhaal vertellen over alle wijze levenslessen van de jaren hiervoor en alle wensen voor alle levensjaren hierna. Dat ga ik niet doen. Het is de eerste keer dat ik mijn verjaardag moet vieren zonder mijn lieve papa. Pijnlijk. Daarom richt ik me niet op mezelf, maar helemaal op jou 🙂

Als je me op Instagram volgt (en natuurlijk doe je dat al 😉 ) dan heb je in mijn verhaal vast wel voorbij zien komen dat ik een heel tof armbandje heb gewonnen. Ik deed mee met de kerst winactie van Trends4Travel … en ik won! Ik koos voor de rosé kleurige, die matcht mooi met mijn horloge. Al een dag later lag ‘ie keurig verpakt in de brievenbus.

Nu heb ik het toch nog een beetje over mezelf, I know, maar nu komt het. Door deze winactie raakte ik gezellig aan de praat met Katie, de persoon achter Trends4Travel. En het duurde niet lang of wij waren beiden heel enthousiast over een winactie voor jou!

Deze winactie is inmiddels gesloten. Jij kunt de giftset ‘Let’s Travel‘ winnen! Deze cadeauset is leuk voor iedereen die gek is op reizen en bestaat uit een zilveren armbandje met kompas en een zilveren kettinkje. Wat het kettinkje betreft heb je een keuze uit eentje met een paspoort hangertje of een wereldbol hangertje. De sieraden worden samen met een mooi doosje verstuurd, om het cadeau te geven of om de mooie sieraden zelf in te bewaren.

Wat moet je er voor doen? Heel simpel!
– Like Reismuts en Trends4Travel op Facebook.
– Volg ons ook op Instagram.
– En laat voor aanstaande woensdag in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen.

Easy-peasy, hè? De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking met Trends4Travel. Zoals je uit bovenstaande vast wel begrijpt, geef ik mijn oprechte mening en ga ik enkel samenwerkingen aan met bedrijven en producten waar ik zelf ook blij van zou worden. Voor meer informatie over samenwerkingen kun je hier verder lezen.