fbpx
Personal

Joepie! Ik ben jarig en dat vier ik met een winactie!

 • 11 februari 2018

Hiep hiep hoeraaa! Vandaag ben ik weer een jaartje ouder geworden 😀 Vanaf de dertig maakt leeftijd niet meer zoveel uit, dus die hou ik lekker voor mezelf 😉 Wat ik niet voor mezelf ga houden, is een heel leuk cadeautje… of eigenlijk zelfs twee cadeautjes. Nieuwsgierig? Mooi!

Nou kan ik in het kader van mijn verjaardag een heel verhaal vertellen over alle wijze levenslessen van de jaren hiervoor en alle wensen voor alle levensjaren hierna. Dat ga ik niet doen. Het is de eerste keer dat ik mijn verjaardag moet vieren zonder mijn lieve papa. Pijnlijk. Daarom richt ik me niet op mezelf, maar helemaal op jou 🙂

Als je me op Instagram volgt (en natuurlijk doe je dat al 😉 ) dan heb je in mijn verhaal vast wel voorbij zien komen dat ik een heel tof armbandje heb gewonnen. Ik deed mee met de kerst winactie van Trends4Travel … en ik won! Ik koos voor de rosé kleurige, die matcht mooi met mijn horloge. Al een dag later lag ‘ie keurig verpakt in de brievenbus.

Nu heb ik het toch nog een beetje over mezelf, I know, maar nu komt het. Door deze winactie raakte ik gezellig aan de praat met Katie, de persoon achter Trends4Travel. En het duurde niet lang of wij waren beiden heel enthousiast over een winactie voor jou!

Jij kunt de giftset ‘Let’s Travel‘ winnen! Deze cadeauset is leuk voor iedereen die gek is op reizen en bestaat uit een zilveren armbandje met kompas en een zilveren kettinkje. Wat het kettinkje betreft heb je een keuze uit eentje met een paspoort hangertje of een wereldbol hangertje. De sieraden worden samen met een mooi doosje verstuurd, om het cadeau te geven of om de mooie sieraden zelf in te bewaren.

Wat moet je er voor doen? Heel simpel!
– Like Reismuts en Trends4Travel op Facebook.
– Volg ons ook op Instagram.
– En laat voor aanstaande woensdag in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen.

Easy-peasy, hè? De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking met Trends4Travel. Zoals je uit bovenstaande vast wel begrijpt, geef ik mijn oprechte mening en ga ik enkel samenwerkingen aan met bedrijven en producten waar ik zelf ook blij van zou worden. Voor meer informatie over samenwerkingen kun je hier verder lezen.

17 Reacties

 • Iris van Gerwen

  Gefeliciteerd! Leuke actie, ik doe zeker mee 🙂

  Beantwoord
 • Xaviera Jamie

  Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! Have a nice day with lots of presents! Ik doe graag mee aan deze reistastische actie! Perfect gewoon!

  Beantwoord
 • Ilona Hermans

  Hip hip hooray! Gefeliciteerd! Wanneer je de 30 bent gepasseerd maakt leeftijd inderdaad niets meer uit!

  Let’s Travel! Hoe gaaf is deze set!

  Beantwoord
 • Dominique | dominiquetravels.com

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

  Beantwoord
 • Sabine

  Nogmaals van harte gefeliciteerd! Hele leuke winactie heb je gemaakt 🙂

  Beantwoord
 • Adriana de Ruiter

  Scrollend over het wereld wijde web op zoek naar info voor onze zomervakantie, kwam ik terecht op jouw site. Ziet er leuk uit!! En je bent jarig! Van harte gefeliciteerd!!! Hoop dat je een hele leuke dag hebt (gehad?)!

  Ik doe graag mee aan de winactie! Niet voor mij maar voor onze pleegdochter, die écht heeft geworsteld met waar haar thuis is. Kompas en paspoort betekenen veel voor haar… <3

  Beantwoord
  • Lizette

   Dankjewel Adriana. Ik heb een erg gezellige dag gehad gisteren 🙂 En leuk dat je mee doet. Wat lief dat je het voor haar doet!

   Beantwoord
 • Laura| Billenbloot Kokosnoot.nl

  Als eerste gefeliciteerd met je verjaardag! Ik was ook gisteren jarig hihi! Ten tweede wat een leuke winactie! Ik doe dan ook graag mee met deze leuke actie.

  Beantwoord
  • Lizette

   He leuk, jij ook van harte gefeliciteerd! En leuk dat je mee doet 🙂

   Beantwoord
  • Lizette

   Gefeliciteerd! Je bent de winnares! Stuur je me in een mailtje je adres toe?

   Beantwoord
 • Marcella Molenaar

  Nog een keertje gefeliciteerd lady 🙂 Natuurlijk doe ik mee met je winactie, ik ben dól op de sieraden van Katie! Ik heb deze beide nog niet, dus ik voeg ze graag toe aan mijn collectie. Leuk!

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.