Ken je Studentendrukwerk nog? Een tijdje terug vertelde ik je over de super toffe keramiek tegeltjes waar je je eigen foto’s op kunt laten drukken. Onlangs heeft Studentendrukwerk een nieuw product in hun brede assortiment opgenomen, namelijk een foto als textielposter. Toen ze me vertelden dat ik er eentje mag laten maken, wist ik meteen welke foto ik daar heel graag voor wilde gebruiken.

In januari van dit jaar heb ik met mijn gezin een onwijs mooie reis door Sri Lanka gemaakt. De eerste berichten vol tips en foto’s staan inmiddels online. Er is voor mij één moment dat ik als favoriete herinnering koester.

Mijn favoriete herinnering aan Sri Lanka

In Sigiriya heb je de bekende Lion Rock die je kunt beklimmen. Maar als je óp een berg staat, zie je die natuurlijk niet. Er is ook kleinere berg naast de Lion Rock, Pidurangula genaamd. En die wilden we tegen het einde van de middag gaan beklimmen. Om vervolgens van het uitzicht op de Lion Rock te kunnen genieten en van de zonsondergang. Het eerste gedeelte van het pad omhoog was vrij eenvoudig met trappen. Door de hitte en luchtvochtigheid was het wel extra inspannend, maar voor ons prima te doen. Over het laatste stukje had ik wisselende verhalen gehoord. Het zou wat meer klauteren zijn…

Laat dat “wat meer” maar gerust weg. Het was namelijk flink klauteren! Mats moest uit de draagzak, anders paste ik met geen mogelijkheid tussen de rotsspleten door. En de te nemen stap bij de allerlaatste klim was zo groot, dat mensen me zelfs een beetje mee naar boven moesten trekken om uiteindelijk de rots op te komen. Het hele verhaal volgt ongetwijfeld nog een andere keer, maar je begrijpt, dit was een heel avontuur!

Maar het was het zo waard, want wat een magnifiek uitzicht hadden we! De Lion Rock stak statig boven het landschap uit terwijl de zon steeds verder naar beneden zakte en de mooiste kleuren op het land wierp. Dat moment boven op die rots waar we met zijn drieën intens zaten te genieten na het avontuur omhoog is mijn favoriete moment van de hele reis.

textielposter

Handig zelf een poster ontwerpen

Dat moment op de berg in Sri Lanka heb ik gekozen voor de foto op textielposter van Studentendrukwerk. Je kunt voor zo’n poster kiezen uit A2, A3, A4 formaat en 50×50 centimeter. Ik koos voor die laatste, omdat ik graag een liggende foto wilde gebruiken en daar een neutrale kleur als achtergrond bij wilde gebruiken. Via de handige digitale editor omgeving kun je de foto(‘s) naar wens plaatsen op je ontwerp. Eventueel kun je achtergrondkleuren gebruiken, maar ook teksten toevoegen.

Wat ik handig vind, is dat je een melding krijgt als de resolutie van je foto niet goed genoeg zal zijn. Ben je helemaal tevreden met je ontwerp, dan klik je op bestellen. Je vult je gegevens in, betaalt, je kiest eventueel voor een extra check vanuit Studentendrukwerk en een paar dagen later heb je je poster op textiel al in huis. Ik ben enorm blij met het resultaat van de textielposter! De kleuren komen mooi tot hun recht en het textiel materiaal is erg stevig, maar oogt heel zacht. Het ophangsysteem met kleine magneetjes tussen de latten is super makkelijk te plaatsen en stevig genoeg om de poster mooi strak aan de muur te houden.

Win jouw foto op een textielposter

De winactie is inmiddels gesloten. Het is weer bijna Valentijnsdag! En dat is een leuke dag om je geliefde te verrassen met een reisje. Maar waar het uiteindelijk om draait, zijn de herinneringen die je samen maakt en die je natuurlijk graag wilt koesteren. En daarom heb ik een hele toffe winactie voor je die daar perfect bij past!

Wil jij je geliefde (of gewoon lekker jezelf!) met Valentijn verrassen met één van je mooiste herinneringen op zo’n super mooie textielposter?
– Volg Reismuts en Studentendrukwerk op Facebook en Instagram
– Laat in een berichtje hieronder voor 7 februari 2020 weten dat je mee wilt doen.

Simpel, hé? De winnaar krijgt daarna zo snel mogelijk persoonlijk bericht, zodat je nog voor Valentijnsdag jouw persoonlijke ontwerp in huis kunt hebben.

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Ik ben enthousiast over Studentendrukwerk en de fotoproducten die zij bieden. Uiteraard geef ik altijd mijn eerlijke mening.