Op 14 februari vieren we de liefde. De één vindt Valentijn overdreven en commercieel gedoe, de ander verrast zijn of haar lief deze dag maar wat graag extra met een ontbijt op bed, een kadootje of dineetje bij kaarslicht. Wat je er ook van vindt, een romantische reis met je geliefde is altijd leuk, ook op alle andere dagen van het jaar. Ik tip je drie originele bestemmingen als mooiste valentijn bestemmingen.

Boedapest

Zelden heb ik een stad zo mooi verlicht gezien als Boedapest. Ben je nog niet verliefd, dan word je dat daar wel. Het immense parlementgebouw schittert in het avondlicht en ook de kettingbrug sprankelt. Zie je jullie al hand in hand langs de Donau wandelen? Dit is misschien wel de mooiste valentijn bestemming van allemaal!

Innsbruck

Vanuit het centrum van deze Oostenrijkse stad pak je zo de kabelbaan naar de besneeuwde bergtoppen. En je hoeft helemaal niet van wintersport te houden, alleen al daar wandelen en in de stübe genieten van warme chocolademelk is toch super romantisch!

Lille

Een bestemming dichterbij huis in het lijstje met mooiste valentijn bestemmingen en daardoor goed met de auto te doen is de Franse stad Lille. Naast enorm veel winkels zijn er veel horeca gelegenheden met verwarmde terrassen. Ideaal om in deze tijd van het jaar een wijntje te drinken. En wat is daar nou zo bijzonder romantisch aan? Nou, kijk maar eens om je heen naar de prachtige gebouwen!


Win een handige hippe toilettas

Tandenborstel en -pasta, shampoo, deodorant, douchegel. Je wilt het natuurlijk allemaal mee nemen tijdens je romantische stedentrip. Met de hippe toilettas van Reismonkey wordt dat een makkie. In de tas kun je je spulletjes in de verschillende vakjes overzichtelijk opbergen en met het trekkoordje sluit je hem makkelijk af. Neem je net wat meer mee, dan vouw je de tas uit voor meer ruimte. Het materiaal is waterdicht en de toilettas is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende hippe kleurtjes en printjes.

Wil jij kans maken op deze toilettas? Zo doe je mee!

  • Volg Reismuts en Reismonkey op Facebook en Instagram.
  • Laat voor 11 februari 2019 in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen.

De winnaar wordt random getrokken en krijgt persoonlijk bericht.

Naar welke van deze mooiste valentijn bestemmingen neem jij je liefje graag mee?

Dit bericht is in samenwerking met Reismonkey tot stand gekomen. Ik geef altijd enkel mijn persoonlijke mening en werk samen met organisaties en productie waar ik achter sta. Wil je er meer over weten, lees dan hier verder.