Jij kunt een overnachting bij Hostel Roots winnen in Tilburg voor twee personen. Hoe dan? Nou, het zit zo! Mijn lieve vriendinnetje Marion en haar vriend Koen openden in april vorig jaar de deuren van hun hostel. Een schitterend monumentaal pand hebben zij omgetoverd in een toffe plek met typische Tilburgse themakamers en internationale gezelligheid. En sindsdien hebben zij kei hard gewerkt om er een succes van te maken.

Dat succes lukt! Sinds kort is er zelfs een uitbreiding gekomen. Het Tiny House op de hippe Spoorzone is namelijk ook via hen te huur.

Nu is Hostel Roots genomineerd voor de Junior Beste Ondernemers Visie Trofee, een Prestigieuze prijs die de Junior Kamer Hart van Brabant jaarlijks uitreikt. En jij hebt daar ook een stem in.

Door je stem aan Hostel Roots te geven, maak jij kans op een overnachting bij Hostel Roots voor twee personen in één van de dormitories. Wat moet je doen?

  • Like en deel het promofilmpje van Hostel Roots uiterlijk 27 november a.s. op Facebook. Dit filmpje vind je op de Facebookpagina van Reismuts en van Hostel Roots.

  • Laat in een reactie hieronder weten dat je het gedeeld hebt en dus kans wilt maken op die onvergetelijke overnachting.

De winnaar wordt random gekozen en krijgt persoonlijk bericht. De prijs is op basis van beschikbaarheid en in overleg met Hostel Roots binnen nu en 6 maanden te verzilveren. De prijs wordt hoe dan ook verloot, ook al zou Hostel Roots de trofee niet winnen. (Maar die winnen ze natuurlijk wel, hoop ik 🙂 )

Zie jij je al dromen in een van de mooie kamers?