Naast jullie als lezers verblijden met toffe reisinspiratie en leuke reisverhalen vind ik het super om toffe cadeaus weg te mogen geven. Reismuts bestaat vijf jaar en dat is natuurlijk een feestje waard. Bovendien heeft Reismuts een nieuw technisch jasje gekregen. De website is helemaal vernieuwd. Dat zijn wel hele goeie redenen voor een nieuwe winactie, vind je niet? Deze keer heb ik een wel heel tof cadeaupakket vol leuke reisproducten!

Misschien ken je Reismonkey al. Zo niet, dan moet je zeker eens een kijkje in de webshop nemen. De mensen achter Reismonkey zijn namelijk net zo dol op reizen als jij. En om die passie verder te delen, verzamelen zij allerlei leuke, originele en praktische spullen in hun winkel. Alle producten hebben zij zorgvuldig zelf uitgekozen en getest.

Daar heeft Reismonkey onlangs een tof cadeaupakket vol leuke reisproducten aan toegevoegd. In dit pakket zitten:

  • Een wijnafsluiter in de vorm van een kompas.
  • Een sleutelhanger “World Traveller”.
  • Een bierflesopener in de vorm van een vliegtuig.
  • En een worldmap armbandje. Dit is exclusief te verkrijgen in dit cadeaupakket.

Winnen, winnen, winnen!

Wil jij dit geweldige cadeaupakket met toffe reisspullen t.w.v. € 36,80 winnen? Daar moet je het volgende voor doen.

  • Volg Reismonkey en Reismuts op Facebook.
  • Laat voor 1 november a.s. in een reactie onder dit bericht weten dat je met deze winactie mee wilt doen. En vertel ons waarom jij wil winnen.
  • Voor extra winkansen deel je het bericht op je Facebook en/of Instagram. (Zorg dat dit openbaar is, zodat ik het kan zien.)

De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Een cadeautje voor iedereen

Op zoek naar handige reisspullen voor je volgende reis? Of naar een origineel cadeau voor je reislustige vriend of vriendin? Met de code REISMUTS10 krijg je tot en met 30 november 2019 maar liefst 10% korting op je bestelling! Veel shopplezier!

Shop jouw reisproducten bij Reismonkey