Yes! De lente is echt begonnen! Niet alleen astronomisch. Ook het heerlijke lentezonnetje breekt lekker door. En dan begint het natuurlijk weer te kriebelen om een tripje te gaan maken. Ik zet de leukste bestemmingen in eigen land voor je op een rij, die juist in het voorjaar ideaal zijn.

Uitwaaien op Texel

Het prille, maar warme lentezonnetje is natuurlijk ideaal voor fijne strandwandelingen. En niet alleen de kust op Texel, maar ook het Nationaal Park biedt kilometers aan wandelroutes. In het voorjaar ontduik je nog net de grote drukte van de toeristen. Er zijn vast ook voldoende huisjes beschikbaar om in te verblijven of je kiest voor een hotel op Texel.

Ook leuk: de leukste uitstapjes op Texel

Shoppen in Maastricht

Een nieuw seizoen vraagt natuurlijk om een nieuwe garderobe. En shoppen kun je in Maastricht als de beste. Tussendoor plof je neer op een van de vele gezellige terrassen in de stad. En overnachten doe je in een van de gezellige hotels in Maastricht.

Varen in Giethoorn

Het is zo leuk om het pittoreske Giethoorn en Nationaal Park de Weerribben vanaf het water te ontdekken. Alleen in de zomer is het vooral file varen helaas. En daarom ga je in het voorjaar! Dan pik je wel het lekkere weer mee, maar dan zonder de hordes toeristen.

Ook leuk: tips voor je verblijf in Giethoorn

Op ontdekking in Tilburg

Huh? Ja, Tilburg! Deze stad is hard aan het veranderen in een super hippe bestemming. En jij wil die natuurlijk ontdekken voordat de massa komt. Slenter langs de leuke winkeltjes in het Dwaalgebied, drink een drankje aan de Piushaven of in de karakteristieke Spoorzone. En hou de agenda in de gaten, want er zijn de komende maanden allerlei leuke festivalletjes en evenementen. Tot 25 april kun je bijvoorbeeld de tentoonstelling met baby olifanten zien op het Pieter Vreedeplein.

Waar ga jij deze lente naar toe?

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen.