fbpx
Malediven

Nieuwe reis geboekt!

 • 20 februari 2015

Sommige bestemmingen zijn zo mooi, ze lijken te mooi om waar te zijn. Maar toch bestaan ze echt. En ik ga er heen! šŸ˜€ In september ga ik samen met vriendlief naar Eriyadu, een pareltje van wit zand en palmbomen dat tot de eilandengroep Malediven behoort.

De Malediven bestaan uit bijna 1190 koraaleilanden in de Indische oceaan ten zuidwesten van India. Eriyadu is echt een droombestemming. Het is nog een van de weinige eilanden met de echt Malediven-identiteit. En vooral beroemd vanwege het huisrif, dat tot Ć©Ć©n van de mooiste ter wereld behoort. Je kunt het hele eiland rond snorkelen en schildpadden, felgekleurde vissen en zelfs haaien zien.

Er is een kleinschalig resort met bungalows aan het strand. En er zijn allerlei dingen te doen, zoals duiken en duiklessen nemen, wegdromen met een Ayurvedische massage in de spa, allerlei sporten van tafeltennis tot volleybal en boottochtjes naar andere eilanden om te kijken hoe lokale vissers er leven. Dat wil zeggen… als je daar zin in hebt, want relaxen op dat hagelwitte zandstrand lijkt me ook wel heel fijn!

eriyadu 2

Dat wordt optimaal genieten en relaxen! Voor mij is het echt een droombestemming, waarvan ik niet had gedacht er ooit echt heen te gaan. Mijn wensenlijstje van bestemmingen bestaat vooral uit citytrips en backpacken, dus dit is wel even iets anders. Maar toen ik de foto’s zag en het budget ook nog eens bij mijn budget pastte, hoefde ik er niet lang over na te denken om te boeken. Ik kan haast niet wachten tot ik op dat paradijsje ben. Koffer vol met bikini’s, slippers en zonnebrand en gaan! šŸ˜€ Ook nog eens een goede balans met de andere reizen die ik dit jaar ga maken. Er moet immers ook tijd voor totale ontspanning zijn šŸ˜‰

En, wat is jouw absolute droombestemming?

18 Reacties

 • Rashida

  Wauw! heerlijk! Lekker genieten! Bij mij liggen mijn interesses ook wel in relaxen en zonnen! en daarbij aansluitend vind ik de gili-eilanden een paradijsje! Malediven nog nooit geweest, maar mijn zus wel en die vond t ook heel mooi!

  Beantwoord
  • Reismuts

   Iedere keer als ik de foto’s zie, krijg ik er nog meer zin in. Zo’n paradijs!
   En de gili’s zijn zeker ook paradijsjes! Hmmm, tijd voor een blogje daarover denk ik šŸ™‚

   Beantwoord
 • Lourens | Let Us Stay For A Day

  Dat klinkt helemaal niet verkeerd! Eerder jaloers :-). Ben benieuwd naar je verhalen!

  Beantwoord
  • Reismuts

   Ik ben ook erg benieuwd hoe het me gaat bevallen om zoveel dagen (haast) niks te doen. Verhalen en foto’s volgen zeker!

   Beantwoord
 • Edmee

  He, gatver wat n blauwe zee!

  Beantwoord
 • Edmee

  Haha! Gaat weer eens wat mis! Heerlijk vooruitzicht voor jullie op deze druilerige dag! X

  Beantwoord
  • Reismuts

   Haha, het zijn de smileys of je phone waardoor het mis gaat. Maar idd, wat een vervelend vooruitzicht he šŸ˜‰ x

   Beantwoord
 • Marcella

  Wat een heeerlijk vooruitzicht zeg, ziet eruit als een prachtig pareltje! Aftellen maar!

  Beantwoord
  • Reismuts

   Ja, aftellen is begonnen šŸ™‚ Ik vind het er ook ongelofelijk mooi uit zien, zo blauw, echt mijn droombestemming!

   Beantwoord
 • Marina

  Ooooooh lekker!!!

  Beantwoord
 • Tikva - Gezin op Reis

  Super klinkt hartstikke goed!, lekker genieten. Mijn droombestemming is paaseiland.

  Beantwoord
  • Reismuts

   Oh Paaseiland, dat is zeker een droombestemming! Heb je ook echt al plannen om er heen te gaan of voorlopig nog even blijven dromen?

   Beantwoord
 • Jenny - ikreis.net

  Wat een mooie bestemming! Veel plezier alvast.

  Beantwoord
 • Eefje

  Oh wauwie, daar ga ik wel wat jaloers van kijken hoor! Fijn vooruitzicht en romantisch ook!

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.