Nu ik veel meer thuis ben dan gebruikelijk vind ik het heerlijk om mezelf te omringen met fijne reisherinneringen. En hoe kan dat beter dan met mijn eigen reisfoto’s om me heen. Maar om nu alleen maar stapels uit te printen en in een lijstje te proppen, dat wordt een tikkeltje saai. Daarom deel ik mijn vijf tips voor creatief je foto’s ophangen. Ik gebruikte daar de Custtomshapes voor.

#1 Kies voor een andere vorm foto’s

Bij foto’s denken we aan rechthoekige vormen. Meestal zijn 15 x 10 centimeter. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet! Van Herinneringen op Linnen mocht ik Custtomshapes maken. Deze creatieve fototegels heb je in de vormen vierkant, rond en hexagon (zeshoekig). Ik koos voor het laatste. Door een afwijkende vorm van foto’s te kiezen creëer je meteen een hele creatieve muur vol mooie reisherinneringen. Het worden zo niet alleen foto’s, je maakt als het ware een creatief kunstwerk van je foto’s.

#2 Ga voor een systeem waarmee je kunt wisselen

Nog even over die Custtomshapes, ik ben fan! Je hangt de Custtomshapes namelijk op met een slim magnetisch ophangsysteem. Daardoor kun je ze ten eerste super handig ophangen. Het magnetisch vlak plak je namelijk op de muur. Zelfs op een grofgestucte muur, zoals wij hebben, blijft het meteen goed zitten. En de Custtomshapes zijn eenvoudig recht te hangen, doordat ze dus magnetisch kleven. Bij elke bestelling wordt een eenvoudige afstandmeter bijgeleverd. Daarmee zorg je dat je de Custtomshapes gemakkelijk zelf recht en ten opzichte van elkaar recht hangt. Maar wat nog veel leuker is, is dat je ze eenvoudig kunt verwisselen. Dus die ene die nu in het midden hangt, kan ik eenvoudig naar boven of onder verplaatsen. En ik kan nieuwe Custtomshapes bijbestellen en dan wisselen aan de muur. Zo gaat de wanddecoratie je nooit vervelen. En van nieuwe reizen kun je op die manier foto’s bij blijven plakken.

#3 Hou de foto’s rustig en laat de muur spreken

We focussen nu op de foto’s en dat is logisch. Die wil je immers op gaan hangen. Maar denk ook eens aan de muur. Zo zag ik laatst bij iemand een pertolblauwe muur met daarop zwart-witte foto’s. De foto’s zelf zijn dus vrij rustig, maar door de prachtige knalkleur erachter spreken ze uit duizenden.

#4 Plaats de foto’s in een vorm

Met de Custtomshapes heb ik ervoor gekozen ze in een vrije vorm op te hangen. Omdat ik dit de mooiste manier vind voor dit specifieke plekje in ons huis. Wat je ook kunt doen, en met de Custtomshapes in vierkante en zeshoekige vormen gaat dat heel goed, is ze in een vorm op te hangen. Hang je foto’s creatief op door er bijvoorbeeld een hart van te maken.

#5 Maak een foto in delen

Heb je één favoriete foto die er voor jou helemaal uit mag springen? Denk er eens aan om die foto dan over meerdere foto’s af te drukken. Zo krijg je als het ware een grote poster van één afbeelding door de vele foto’s samen. Ook dit kan overigens eenvoudig met Custtomshapes. Zodra je die gaat maken bij Herinneringen op Linnen, krijg je de optie om verschillende foto’s af te drukken of om één foto over meerdere shapes te laten drukken.

#6 Neem verschillende fotolijsten

Ga je toch liever voor foto’s afdrukken en ze in fotolijsten plaatsen? Kies dan eens verschillende fotolijsten. Bijvoorbeeld verschillende lijstjes met een vergelijkbare stijl. Of juist allemaal zwarte lijsten, maar verschillende formaten. En hang daarbij enkele foto’s liggend en andere juist weer staand op. Zo maak je een mooie afwisseling in het creatief ophangen van je foto’s.

Creatief je foto’s ophangen

Er zijn dus verschillende manieren om je foto’s op een creatieve manier op de muur te hangen. En daarmee meer spel en decoratie in je woning aan te brengen. De Custtomshapes zijn een super leuke manier om creatief foto’s op te hangen. En ook nog eens heel handig, zoals ik al beschreef. Bovendien vind ik de kwaliteit van de afdruk ook mooi geworden. Ook belangrijk natuurlijk! Als tip geef ik je mee om wel foto’s te gebruiken met een goede resolutie, zodat ze zo scherp mogelijk afgedrukt worden. Wat ik heel positief heb ervaren in het bestellen bij Herinneringen op Linnen is de customer communication, oftewel de mails ter bevestiging van de bestelling en verzending. De informele en vrolijke toon werkt aanstekelijk. En wat een toffe bedrijfshond hebben zij!

Ben je ook enthousiast geworden? Bestel je Custtomshapes dan snel bij Herinneringen op Linnen met tijdelijk 50% korting op de oorspronkelijke prijs! Deze korting geldt tot 29 april 2020. Gebruik daarvoor de unieke code HL50MC6C. Dan ontmoet je vanzelf ook de vrolijke bedrijfshond 😉

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen.