Vind je het lastig je verlanglijstje voor onder de kerstboom te maken? Of om een origineel kado te bedenken voor die ene reisfanaat? Ook dit jaar heb ik de leukste kadootjes voor de reisliefhebber verzameld. En… ik mag er ook twee weggeven! Dus lees snel verder voor inspiratie en hoe jij een van de kadootjes kunt winnen.

Reizen begint natuurlijk met sparen. En dat wordt een stuk makkelijker en leuker met een toffe travel-spaarpot! En je ziet meteen hoever hij gevuld is, dus wanneer je die ticket kunt gaan boeken 😉

kadootje spaarpot

Leuke sierraden met een travellook kennen we inmiddels wel. Maar wat dacht je van een vintage ketting met een zelfgekozen bestemming erop? Jouw plek naar keuze wordt uit vintage atlassen gehaald en daarom is ieder exemplaar uniek. Zo draag je jouw favoriete plek altijd op een leuke en bijzondere manier bij je. 

vintage ketting

Yes! Eindelijk een kado speciaal voor de heren! Met de Stow Away Travelkit van Men’s Society gaat meneer fris en fruitig en in stijl op reis. De kit bevat producten voor de verzorging van het gezicht, een tandenborstel en tandpasta. En alles in deze metalen box mag mee als handbagage. 

travelkit voor mannen

Deze originele kadootjes zijn verkrijgbaar bij de nieuwe webshop van Needs to Travel.

Winactie

Deze winactie is inmiddels gesloten. Ben je enthousiast geworden? Leuk, want jij kunt een van deze kadootjes winnen! Het enige dat je ervoor hoeft te doen is:

  • Volg Reismuts op Facebook en Instagram.
  • Laat vervolgens voor 19 december 2018 in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen en naar welk kadootje je voorkeur gaat.

Daarna worden niet één maar twee winnaars random gekozen. Zij krijgen persoonlijk bericht over hoe zij hun gekozen geschenk thuisbezorgd krijgen. 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Met de code REISMUTS ontvang je namelijk 10% korting op je totale aankoopbedrag. 

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen. Ik ga enkel samenwerkingen aan met bedrijven en producten waar ik zelf achter sta. Wil je hier meer over weten, lees dan bij Contact & Samenwerken verder.