De feestdagen komen er weer aan. De tijd van kadootjes! Iedereen kent wel iemand die helemaal gek is van reizen en alles dat er mee te maken heeft. Maar wat geef je nou zo iemand? Of misschien ben je zelf zo’n reisfanaat (zou verklaren waarom je op deze reisblog terecht bent gekomen, nietwaar? 😉 ) en zoek je inspiratie voor je eigen wensenlijstje. Zoek niet verder, ik ga je op weg helpen met de leukste musthaves voor reizigers. 

Een reisliefhebber heeft nooit genoeg reis-inspiratie. En hoe leuk en boeiend het internet kan zijn, er gaat echt niets boven een mooi boek vol met schitterende foto’s. Lonely Planet is daar wat mij betreft toch wel het allerbeste is. En met 2019 bijna voor de deur is de jaarlijkse Best in Travel weer uit! Maar ook een reisverhaal kan erg leuk zijn om te lezen. Vooral Wie (niet) reist is gek van Ab Dijksterhuis dat vorig jaar uit kwam, is een must en een genot om te lezen.


Of wat dacht je van deze leuke mok? Hij is van emaille, dus kan wel tegen een stootje. Ideaal voor een avontuurlijke reis, tijdens kamperen, of gewoon thuis omdat hij zo leuk is.

Je kunt ook voor een handige gadget gaan. Heb je al eens aan een speciaal lensje met groothoek gedacht voor de smartphone? Klein en handig om mee te nemen en met zo’n lens maak je net even mooiere foto’s. Perfect voor die mooie momenten op reis waarbij je net even niet je camera bij hebt en het moment toch mooi wilt vastleggen.

Ok, sieraden zijn natuurlijk speciaal voor de lady’s onder ons, maar ik kan ze niet weg laten, want daar zijn deze te leuk voor! Wat dacht je bijvoorbeeld van een ketting met een zilveren globe. Of een fijn armbandje dat je pols siert met een wereldkaartprint.

En wat me ook heel leuk lijkt, is kleding waarmee je fashionable je passie laat zien. Bijvoorbeeld een heerlijke sweater met super zachte en warme fleece voering om in deze koude dagen warm in weg te kruipen.

Erg origineel zijn Travel Highlights kaarten. Op reis kom je natuurlijk veel bijzondere plekken tegen en beleef je veel speciale momenten. Deze 24 kaarten in een doosje helpen je met het op een leuke en mooie manier vastleggen van deze hightlights, doordat je deze kaartjes op je foto’s gebruikt. Zo weet je thuis precies nog die mooie momenten te herinneren. En het ziet er gewoon erg leuk uit!

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking met Wander Garden. Ik werk enkel samen met bedrijven en producten waar ik volledig achter sta. Wil je meer weten over samenwerking, dan vind je hier meer informatie.