Al eerder deelde ik leuke tips voor originele kerstkadootjes met je. En ja hoor, ik heb er weer een gevonden dat heel geschikt is voor een reisliefhebber! Wat dacht je van een persoonlijke poster van een landkaart van die ene bestemming die jou altijd bij zal blijven?

De plek waar je je grote liefde hebt ontmoet. De allermooiste waterval die je ooit gezien hebt. Het hoogste punt dat je bereikt hebt na die avontuurlijke klim of juist dat ene mooie plekje waar je gedoken hebt. 

Het kan allemaal met Place the Moment. En het werkt heel eenvoudig. Via de website kies je eerst de plek die je op jouw persoonlijke landkaart wilt hebben staan.  Je hoeft geen ingewikkelde coördinaten in te vullen, je locatie zoek je eenvoudig op naam. Ik koos voor het Colosseum in Rome. Het is geen geheim dat ik verliefd ben op die stad, de geschiedenis en ook zeker het indrukwekkende amfitheater.  De kaart kun je groter en kleiner maken en ook verslepen, zodat je precies in beeld krijgt wat jij graag ziet. 

kaart rome

Vervolgens personaliseer je de gegevens op de poster. Je geeft de poster een titel, en eventueel subtitels. Dan kies je de kleur van je landkaart, zodat die mooi matcht met de plek waar je hem wilt ophangen.

Ready? Bestellen maar! Uiterlijk binnen tien werkdagen ontvang je de poster thuis. 

Vind je dit een leuk kado voor onder de kerstboom, of misschien wel voor jezelf? Dan heb ik goed nieuws, want met de unieke code REISMUTS10 ontvang je tot de feestdagen in 2018 10% korting op je aankoopbedrag. Enjoy! 

Dit bericht is in samenwerking met Place the Moment tot stand gekomen. Ik ga enkel samenwerkingen aan met bedrijven en producten waar ik zelf achter sta. Wil je hier meer over weten, lees dan verder bij Contact & Samenwerken