Water drinken is goed voor je. En dus is het handig om altijd een flesje bij je te hebben. Maar al die plastic flesjes (alleen in Nederland al zo’n 900 miljoen!) zijn behoorlijk belastend voor het milieu. En toen was er het waterflesje van Aqua-licious!

Aqua-licious heeft duurzame waterflesjes ontwikkeld, allemaal met verschillende trendy prentjes. Ik koos voor de yellow hippie met een vrolijk camperbusje erop. Manlief koos voor de wat stoerdere army.

Ik vind het flesje super fijn om te gebruiken. Het weegt niets als het leeg is, maar het is toch stevig genoeg en lekt niet. Leeg is het opvouwbaar en dus makkelijk weg te stoppen. De dop zorgt ervoor dat de drinktuit schoon blijft.

Met de karabijnhaak kun je het waterflesje makkelijk aan bijvoorbeeld je rugzak hangen. Kortom, een Aqua-licious waterflesje is ideaal voor naar je werk, tijdens het sporten of op reis.

Dit is niet het enige. Ze zijn PBA-plastic vrij en bevatten dus geen schadelijke stoffen. Wel zo eco-vriendelijk. Je kunt het waterflesje in de vriezer leggen als je echt koud water wilt en je kunt het in de vaatwasser doen om schoon te maken. Easy toch?

dsc_9497

dsc_9510

Naast flesjes zijn er ook lunchzakjes en fruitflessen verkrijgbaar.

Deze winactie is inmiddels gesloten. December is de feestmaand en bij feestjes horen kadootjes. Daarom is er deze te gekke winactie! Jij kunt een spiksplinternieuw Aqua-licious waterflesje winnen met Marrakech patroon!

Wat moet je er voor doen?
– Like Reismuts op Facebook
– Geef in een reactie onder dit bericht aan dat je mee wilt doen en vertel me waar je het flesje mee naar toe gaat nemen.
– Om je winkans te verdubbelen deel je dit bericht op Facebook en/of Instagram. (Let op dat je profiel open staat, zodat ik het kan zien 🙂 )

dsc_9501

De winactie loopt tot woensdag 14 december. De gelukkige winnaar wordt op vrijdag 16 december via Facebook bekend gemaakt. Ben jij de winnaar, geef dan snel je adresgegevens door en dan heb je je kadootje nog voor de kerst in huis!

Good luck!