Wekenlang ben ik enorm druk geweest met inpakken, schilderen, verhuizen en inruimen. Meters afplaktape, liters verf en talloze momentjes van frustratie en vermoeidheid verder wonen we helemaal happy in onze nieuwe casa šŸ˜€ Met een onbegrensde dankbaarheid voor de hulptroepen! Ik ben zo ontzettend blij met het huis, het liefst zou ik mijn armen eromheen willen slaan.

Het huis voelde eigenlijk meteen al heel vertrouwd. Nu alles grotendeels klaar is (voor zover een eigen huis ooit echt af is), voelt het echt als thuis. De inrichting is precies zoals we wilden, een combinatie van industrieel, vintage, rauw en (hoe kan het ook anders) een reistintje.

Een leeshoek met mijn reisdagboeken en oude reisgidsen. Mijn oude wereldbol die me in de werkkamer vergezeld terwijl ik voor Reismuts schrijf. En een fijne slaapkamer, waar we dromen over bijzondere bestemmingen met de wereldkaart boven ons hoofd.

wereldbol werkkamer

We hebben nagedacht over de inrichting van iedere plek in het huis en ik ben overal zo blij mee, van het krukje van de kringloop in de werkkamer en de lampen die we uit Istanbul mee namen tot Ollie, de houten olifant uit India die de vensterbank siert.

Ook Porsch de kat heeft het naar haar zin :)

Ook Porsch de kat heeft het naar haar zin šŸ™‚

Nu alles grotendeels klaar is, krijg ik weer meer tijd voor het schrijven voor Reismuts. Want jeetje, wat is het lang geleden!

Deels is het zo stil geweest op de blog door de verhuisdrukte, deels ook doordat we een paar weken nog geen internet hadden. Dat was wel even wennen en vooral heel rustig, zeker toen mijn telefoonbundel ook nog eens op was. Maar ook dat is inmiddels weer aangesloten, dus ik ben weer online!

En dat is maar goed ook, want ik borrel vol inspiratie om te schrijven! Dus stay tuned šŸ˜‰