Een aantal weken geleden liet ik jullie trots weten dat we een huis hebben gekocht. Nu duurt het nog maar anderhalve week tot we de sleutel krijgen. Eindelijk! šŸ˜€ In onze huidige woning staan vooral meubels die ik al had voor manlief en ik gingen samenwonen. Nu voor ons nieuwe huis vinden we het wel fijn om samen alles nieuw uit te zoeken om er echt ons huis van te maken. En dus gingen we op pad!

Op een vrijdagavond liepen we de Trendhopper in Eindhoven binnen om ‘ons een beetje te oriĆ«nteren’. Bij binnenkomst werden we meteen verliefd op een teakhouten eettafel met stoer metalen frame.

Niet veel later vonden we bijpassende retro eetkamerstoelen en we kozen voor een lekkere hoekbank. Een hele geslaagde avond!

tafel cut

Op aanraden van een vriendinnetje kwamen we bij concept store Snuf en Shoe in Schaijk terecht. Daar vonden we de perfecte spiegel voor in de slaapkamer, gemaakt van hout dat zo op het strand lijkt te zijn aangespoeld.

Daarna vonden we een fantastische aquablauwe kast uit India bij Antiek en Design Center. Die winkel is al een genot om gewoon rond te kijken. Van mooie houten kandelaren tot complete voorgevels van Indiase tempels, je vindt er vanalles.

adc

Na al het shoppen hadden we wel een idee gekregen van wat we als salontafel wilden, we waren hem alleen tot nog toe niet tegen gekomen.

Tot we Teakwoodhouse in Boxtel binnen liepen. Daar zagen we de robuuste tafel waar we naar op zoek waren. Alleen een maatje te groot. Gelukkig konden we maatwerk bestellen.

boxtel

Zo krijgt ons nieuwe huis steeds meer invulling. De meubelen zullen de komende weken om beurten geleverd worden. Dat komt goed uit, want dan kunnen we eerst de boel een frisse schilderbeurt geven.

En alvast beginnen met het verhuizen van wat er uit de oude woning mee over gaat, want er gaan natuurlijk ook veel spullen wel mee over. Die moeten we de komende week nog allemaal uitzoeken en inpakken. (Pfff!)

Ik heb er onwijs veel zin in om onze nieuwe casa in te gaan. Een nieuwe fase, laat maar komen! Waarschijnlijk zal ik de komende weken wat minder posten door de drukte. Maar mocht je me missen, kom gerust langs met een kwast in de hand of zo šŸ˜‰