Het is altijd fijn om leuke dingen in het vooruitzicht te hebben. Al weken kijk ik uit naar mijn reis naar Vietnam en vandaag is het dan eindelijk zover. Wanneer je dit leest, ben ik al ergens op Schiphol of in het vliegtuig. Twee weken lang genieten 😀 En stiekum ben ik ook al aan het nadenken over de bestemmingen die ik in 2015 wil doen. Maar intussen zijn er ook twee errug leuke reisjes in 2014 nog bij gekomen!

Al zoveel steden gezien, maar Parijs staat nog steeds op mijn lijstje. En het weekend voor de kerstdagen ga ik er dan eindelijk heen! De prachtige stad verkennen en gezellige kerstmarkten bezoeken. Natuurlijk laat ik je weten of de markten er echt zo mooi en sfeervol zijn als ze zeggen.

En dan is het al weer bijna Nieuwjaar. Dit jaar komt er één van mijn wensen uit: Nieuwjaar in het buitenland! Mijn 2013 zal een jaartje langer duren, want Nieuwjaar vier ik in Londen!

Heerlijke vooruitzichten! 😀

Terwijl ik in Vietnam ben, blijven op Reismuts gewoon berichten komen over allerlei bestemmingen en reis-onderwerpen zoals je gewend bent. Ben je nieuwsgierig waar ik in Vietnam uit hang? Volg me dan op Instagram. (En als je zelf geen Instagram hebt, vind je deze foto’s ook op de site en op de Facebook pagina 🙂 )