De meeste berichten op Reismuts gaan over reizen. Over mooie plekken waar ik geweest ben, over fijne hotels, toffe activiteiten, ook over leuke eettentjes en boeken, maar alles gerelateerd aan reizen. Sinds kort geef ik een maandelijkse update van wat me zoal bezig heeft gehouden en deel daarmee een kleine inkijk in mijn persoonlijke leventje. De blog is deze maand twee jaar geworden (hoera!!) en daarom dacht ik het voor één keer eens over een andere boeg te gooien.

Om je wat meer kennis met mij te laten maken deel ik vijf dingen met je die je vast nog niet van mij wist. This is me 🙂

Vroeger wilde ik altijd dierenarts of zoöloog worden.
Jammer genoeg vond ik natuurkunde en zo veel te ingewikkeld en is dat carrièrepad ‘m niet geworden. Mijn liefde voor dieren is nog altijd enorm en nog steeds droom ik ervan iets met dieren te doen. Vrijwilligerswerk in het buitenland of een kattenpension beginnen thuis. Het liefst zou ik een hele dierenboel in de tuin hebben, een geitje, wat kippetjes, een Vlaamse reus. Lijkt me fantastisch!

Ik ben verzot op de geur van jasmijn.
Het is ook de enige geur die ik altijd herken. Omdat ik de geur zo lekker vind, drink ik ook graag jasmijn thee. Puur om de geur. Groene thee vind ik namelijk eigenlijk helemaal niet zo lekker.

Ik bijt nagels.
Echt verschrikkelijk! Ik vind het zo vies om het bij iemand anders te zien, maar ik betrap mezelf erop dat ik het ook doe. Gatver! Ik heb dus ook altijd korte nagels, ik hou ze kort om te voorkomen dat ik ga bijten. Zogenaamde ‘vieze’ nagellak helpt niet. Ik doe het echt onbewust en zou er heel graag vanaf willen.

kokos

Ik hou van kokos.
De zoete, frisse smaak mmmm! Kokosmakronen, kokosbroodbeleg, ik vind het allemaal super lekker. Kokos met chocolade vind ik helemaal een fantastische combi, zoals de bounty repen. En niet zo gek dat Piña Colada mijn favoriete cocktail is, die ik het liefst vers uit de kokosnoot drink.

Ik zing in de auto altijd mee met de muziek.
In de ochtend luister ik naar Qmusic, onderweg terug naar huis staat vaak muziek via mijn telefoon aan en blèr ik heel hard mee. Het klinkt voor geen meter, maar dat maakt niet uit. Bruno Mars vind ik te gek en Adele. Ook muziek uit de jaren ’60-’70 komt voorbij. En ‘Crying’ van Aerosmith, heerlijk om mee te schreeuwen!

En, ben je verrast over deze feitjes?