Vriendlief en ik zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen. Nu is het zover. Onze woning staat te koop. Iedereen kan de woning op internet zien. Nu is het een kwestie van zorgen dat de Van Goorstraat 2c in Tilburg de wereld rond gaat, zodat die ene koper de woning gaat vinden en het zijn of haar nieuwe huisje kan gaan noemen.

Ik vind het best wel spannend. Gelukkig hebben we Roel, onze enthousiaste makelaar die ons in het gehele traject bij staat. De brochure van de woning is echt geweldig geworden, vind ik in ieder geval 😉 . Als ik naar de foto’s kijk, voel ik zoveel blijdschap en mooie herinneringen. Wat is het toch een fijn appartement! Nu we zo met het te-koop zetten bezig zijn geweest, realiseer ik me dat weer eens goed.

woonkamer keuken dakterras

Onnoemelijk veel plannen zijn hier ontstaan om de wereld te ontdekken. Tientallen keren heb ik mijn backpack uit de bergruimte gehaald en ingepakt om weer een nieuwe bestemming te gaan verkennen. Evenveel keren ben ik met een backpack vol was, mijn camera vol foto’s en mijn geheugen vol herinneringen weer thuis gekomen.

Want dat is het. Het is mijn thuis. Waar ik uren voor Reismuts heb geschreven. En sinds een paar maanden het thuis dat ik samen met de liefde van mijn leven deel, ons thuis. Hoe schitterend de wereld ook is, thuis is toch ook wel een hele fijne plek!

dakterras

Nu wordt het tijd om dit thuis aan een ander over te gaan dragen. Voor nieuwe herinneringen binnen deze muren.

Ben je nieuwsgierig naar ons thuis? Je kunt ons volgen op de Fan page. En op woensdag 2 september a.s. staat ’s avonds de koffie en thee met koekjes klaar tijdens open huis.