Het is zaterdagmorgen. We zijn net wakker en bespreken wat we dit weekend op de planning hebben staan. De dagplanning gaat al gauw over in dagdromen. En tien minuten later hebben we opeens een reisje geboekt. Waarheen? We don’t know!

De afgelopen week merkte ik srprs.me op en dat maakte me nieuwsgierig. Een beetje rondstruinen op Instagram gaf wel erg toffe, verrassende en spontane beelden. Vriendlief is minstens net zo nieuwsgierig en impulsief als ik, dus klikten we door en door en voilà 🙂

Er zijn verschillende thema’s die je kunt boeken. Wij kozen voor City Tripping. Een paar dagen naar een onbekende stad op een afstand tussen de 1 en 6 uur vliegen. Hmm, dat laat nog steeds mega veel opties open. Bij het boeken wordt je gevraagd op te geven naar welke steden je echt niet nog eens heen hoeft, dus dan vallen die opties in ieder geval af.

“Welcome to the unknown” luidt de kop van de email die we van srprs.me ontvangen als boekingsbevestiging. Dat klinkt goed! Een week voor vertrek zien we op onze eigen srprs.me pagina de weersverwachting van onze bestemming. En per post ontvangen we een kaart met de tijd dat we op het vliegveld moeten zijn. En een krascode. Nee, DE krascode. De code waarmee we op het vliegveld gaan ontdekken naar welke bestemming we gaan. En die gaan we natuurlijk pas echt last minute invoeren. Super spannend dus!

Nog 116 nachtjes slapen… 😀

Ben je (bijna) net zo nieuwsgierig als wij? Je kunt het volgen op de persoonlijke pagina hier.