fbpx
Reizen en zo

Reismuts is 1 jaar!

 • 1 september 2015

Hoera! Reismuts is vandaag jarig! Precies een jaar geleden lanceerde ik mijn persoonlijke blog. Al tien jaar ging ik met mijn backpack naar alle uithoeken van de wereld. En ik had behoefte om daar meer mee te doen. Om reizen een structurele plek te geven zonder altijd op reis te zijn. (Hoewel ik natuurlijk het liefst onderweg ben šŸ˜‰ ) En zo ontstond Reismuts. Er is veel gebeurd in een jaar. Een mooi moment voor een terugblik.

Toen ik met Reismuts begon, postte ik iedere dag een bericht. Ik liep over van inspiratie en energie en ik bleef maar schrijven. Gaandeweg bracht ik er steeds meer rust en balans in en veranderde ik mijn vaste patroon naar een flexibel aantal keren per week. Dat past me veel beter. Mijn hoofd borrelt nog steeds vol ideeƫn, en die schrijf ik uit wanneer het me uit komt.

aap

Nu, ruim tweehonderd posts later, ben ik eigenlijk best wel trots op wat Reismuts is geworden. Een verzameling van reistips, mijn favoriete plekken en fotoā€™s en mijn persoonlijke avonturen. Er zijn zoveel herinneringen die ik dierbaar koester en met het schrijven komen ze weer tot leven. Soms duik ik weer in een reisdagboek voor wat naslagwerk en lees ik dingen die ik haast alweer vergeten was, maar waar ik met veel plezier weer aan terug denk.

Het bloggen gaat niet alleen om schrijven, maar ook (of misschien zelfs vooral!) om de interactie met anderen. Nu terugkijkend op het eerste jaar ben ik daar erg door verrast. Nooit gedacht dat ik nu al meer dan tweeduizend volgers zou hebben, en dat ik honderden en soms zelfs duizenden lezers zou bereiken. De enthousiaste reacties op berichten stimuleren me ook om te blijven schrijven.

su1

De gastbloggers in de Reizigerslounge geven de lezers en ook mij weer inspiratie voor nieuwe reizen. En het vriendelijke contact met andere reisbloggers vind ik ook super leuk. De gedeelde passie verbindt, dat is duidelijk voelbaar.

Lieve lezers, dank jullie wel voor een geweldig jaar! Op naar het volgende jaar!

26 Reacties

 • Linda op Reis

  Gefeliciteerd met 1-jaar Reismuts!

  Beantwoord
 • Linda | One Day Trip

  Gefeliciteerd Lizette! Ik lees je blog met heel veel plezier!

  Elke dag een post online zetten lijkt me ook wel pittig. Veel fijner toch, om om de zoveel dagen iets te posten? Dan voel je ook minder druk.

  Blijf vooral lekker doorgaan met bloggen! šŸ™‚

  Beantwoord
  • Reismuts

   Dank voor je lieve reactie! Dat was ook te pittig, veel fijner zo met de flow. En nieuwe berichten blijven komen šŸ˜€

   Beantwoord
 • Lotte - scratchingmymap

  Wat leuk om te lezen dat je na een jaar al zo “ver” staat, verder dan je verwacht had en vooral dat je er zoveel plezier aan beleeft! Doe zo verder want ik lees je avonturen graag šŸ™‚

  Beantwoord
  • Reismuts

   Dank je, lief van je! Het is inderdaad zoveel sneller gegaan dan ik ooit dacht. Op naar een volgend mooi jaar šŸ™‚

   Beantwoord
 • Daphne | food & flip flops

  Super leuk! Gefeliciteerd en top dat het zo goed gaat. Ik lees je blog met plezier! Fijne dag vandaag. Dat moet extra goed gevierd worden.

  Beantwoord
  • Reismuts

   Dank je! Leuk om te horen! Vandaag is inderdaad een feestdag šŸ˜€

   Beantwoord
 • Daphne | Travelshot.nl

  Super leuk ! Van harte gefeliciteerd en heel veel succes nog met het schrijven van al je mooie stukken !

  Beantwoord
 • Jeroen

  gefeliciteerd! Ga zo door šŸ™‚

  Beantwoord
 • Kim

  Gefeliciteerd! Hopelijk volgen er nog vele leuke blogjaren šŸ˜‰

  Beantwoord
 • Sabine

  Joepie!!! Gefeliciteerd zeg! Op naar het tweede jaar Reismuts! šŸ˜€

  Beantwoord
 • Sandra

  Gefeliciteerd! Een mooi eerste jaar achter de rug, op naar een nog mooier tweede jaar!

  Beantwoord
  • Reismuts

   Dankjewel! Bruis vol ideĆ«en, gaat vast een mooi jaar worden. šŸ™‚

   Beantwoord
 • Edmee

  Hiep hiep hoera! Alweer 1 jaar reismuts! Super leuk om al je reisverhalen te lezen! Dan ben ik vanaf de bank tussen mijn 2 kleintjes ook weer een beetje op reis!:-) op naar een nieuw jaar vol reisavonturen!! Xx

  Beantwoord
 • Sieds | Sieds My Travels

  Gefeliciteerd met je eerste jaar, super! Je bent goed bezig, ga lekker zo door!! šŸ™‚

  Beantwoord
 • Anita - Reisvlinder.nl

  Gefeliciteerd en nog vele jaren blogplezier toegewenst!

  Beantwoord
 • Robert | Traveljunks

  Gefeliciteerd met je eerste verjaardag! Ik ben benieuwd wie de volgende in de reizigerslounge is šŸ˜‰

  Beantwoord
 • Leonie|Troikatripper

  Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog! Ga zo door. šŸ™‚

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.