fbpx
Reizen en zo

Op naar de december-feestmaand

 • 1 december 2014

November, een maand die voorbij is gevlogen! De helft van de tijd vertoefde ik in het geweldige Vietnam, waar ik vooral heel erg genoten heb en weer een heleboel inspiratie heb op gedaan voor nieuwe berichten (en voor nieuwe reizen šŸ™‚ ).

Ondertussen gingen de berichten op Reismuts onverminderd door. SuusChef is gestart met wereldse recepten delen. En Judith heeft als eerste haar reiservaringen gedeeld in de reizigerslounge. Kortom, een maand met veel leuke ontwikkelingen. Ik ben nieuwsgierig naar wat jij van deze ontwikkelingen vindt!

De drukke december-feestmaand is begonnen. Voor mij extra feest met nog twee reisjes in het vooruitzicht, een weekendje Parijs en Nieuwjaar in Londen vieren. Wat zijn jouw december plannen?

4 Reacties

 • Femke

  Goh… mijn December plannen zijn hetzelfde šŸ™‚

  Beantwoord
 • Ester

  Leuk, ik ben benieuwd naar je verhalen over Vietnam. Ik stap 23 december in het vliegtuig naar Mexico, nu het hier aardig koud begint te worden krijg ik er steeds meer zin in!

  Beantwoord
  • Reismuts

   Het eerste bericht staat er inmiddels op, over Saigon. En ik zal de komende tijd iedere week een nieuw bericht over Vietnam plaatsen.
   Wat een heerlijk vooruitzicht, Mexico, en dan vooral met deze koude dagen! Waar ga je allemaal heen?

   Beantwoord

Laat een reactie achter

Volg deze blog

Get every new post delivered right to your inbox.