Toffe spullen met een travellish look maken mij altijd blij. Zoals iets met een landkaart erop. Signed begrijpt dat maar al te goed. Signed maakt notitieboekjes met kaften van allerlei wegenkaarten, plattegronden of kaarten uit bosatlassen. Klinkt leuk he?

De notitieboekjes met kaarten zijn uniek en met zorg handgemaakt. Ze hebben een A5 formaat en 96 gelinieerde bladzijden waar je je krabbels op kwijt kunt. Verder zijn ze van gerecycled materiaal. Niet alleen het boekje, maar ook de kaft. Signed gebruikt er namelijk oude wegenkaarten voor en kaarten uit oude bosatlassen. De boekjes zijn dus niet alleen mooi, maar ook nog eens ecovriendelijk.

En wat voor mij zo’n notitieboekje echt een topper maakt, is dat je zelf kunt kiezen welke plek jij op de kaft wilt. Hoe tof is het als je naar bijvoorbeeld Hong Kong gaat en je reisavonturen in een boekje kunt noteren met een kaart daarvan op de kaft. Of dat je de cover juist laat maken van een stad die je erg dierbaar is. Alles kan!

Het hergebruiken van oude materialen is kenmerkend voor Signed. Naast notitieboekjes toveren ze uitgespeelde speelgoeddieren om in kapstokken. Oud hout krijgt een tweede kans met een mooie tekst of foto erop. Bovendien draagt Signed met 10% van hun verkoop bij aan een betere wereld zonder mensenhandel. Dus neem vooral een kijkje in de webshop.

Hoe kun je een van de notitieboekjes met kaarten winnen?

De winactie is inmiddels gesloten. Geef voor 18 september a.s. aan dat je mee wilt doen door in een reactie hieronder te laten weten welke stad, land of gebied jij op de kaft van je boekje wilt hebben. Van alle deelnemers kiezen we één winnaar. De gelukkige krijgt persoonlijk bericht.

Zoals je vast wel door hebt, is deze winactie in samenwerking met Signed tot stand gekomen. Ik vind het super leuk om deze winactie met hen te mogen doen. Wil je meer weten over samenwerken, lees dan hier verder.