Dromen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben een enorme dromer. En fantastisch vind ik het ook om andere mensen bevlogen over hun dromen te horen vertellen. Er komt zoveel inspiratie en positieve energie vanaf. Het raakt iets diep van binnen.

Eén van die dromen is een reis rond de wereld. Er komt wel wat bij kijken, maar het is absoluut mogelijk en volgens de bereisden ook absoluut de moeite waard. En dan nog kan een wereldreis op heel veel verschillende manieren.

De in New York geboren Dotan Negrin droomde ervan te kunnen leven van zijn grootste passies: muziek, reizen en mensen ontmoeten. Hij heeft wel een hele bijzondere manier gevonden om deze droom te verwezenlijken. Deze pianist heeft vier jaar geleden zijn ‘normale’ baan opgezegd om de wereld over te reizen met … juist, zijn piano! En met zijn schattige hondje Brando. Op zijn piano hangt het bordje “You owe it to yourself to do something remarkable with your life”. Nou, dat is hem wel gelukt.

piano-photo

Zijn droom is met zijn muziek mensen bij elkaar te brengen. Hij wil mensen wereldwijd ontmoeten en begrijpen, hun achtergronden en hun overtuigingen. En dat lukt! Via zijn website en social media neemt hij je mee op deze opmerkelijke reis. Ik volg hem al een tijdje via Instagram (@pianoaround) en zie zo steeds de meest geweldige plekken voorbij komen waar hij komt en waar hij zijn muzikaliteit laat horen. Via zijn eigen YouTube kanaal kun je zijn muzikale kunsten beluisteren. En die zijn goed!

piano3

Ik vind zijn avontuur echt fantastisch om te volgen. Zelf ben ik helemaal niet muzikaal, zijn droom zal nooit precies zo de mijne zijn. Toch geeft het me wel een berg inspiratie. Want het laat maar weer eens zien dat dromen echt werkelijkheid kunnen worden.

Wie inspireert jou met zijn of haar dromen?