Dagelijks post ik een foto op Instagram en meerdere keren per dag bliek ik naar andermans foto’s. Ik kan er uren mee bezig zijn. Het zal geen verrassing zijn dat ik vooral reisfoto’s bekijk. Een aantal ervan zijn jullie vast bekend aan de grote groep volgers te zien. Maar ik volg ook een aantal accounts waarvan het me opviel dat ze nog niet zo heel veel volgers hebben. Gek, want ze plaatsen wel fantastisch mooie foto’s. Daarom verdienen deze accounts bij deze wat extra aandacht.

De kleinere accounts, met nog geen 200 volgers, zijn een beetje de onontdekte pareltjes van Instagram. En wij houden van onontdekte pareltjes niet waar? Ik heb mijn drie favorieten voor je op een rijtje gezet.

Ten eerste hands up voor mijn vriendinnetje en reisbuddy Judith Versteegh. Natuurlijk is het extra leuk om foto’s te zien van reizen die we samen hebben gemaakt, een feest der herkenning. Dus ik ben een beetje bevooroordeeld, maar ze heeft ook gewoon echt een goed oog voor foto’s, composities en bijzondere details.

judithversteegh3

De zusjes Aniek en Marloes plaatsen foto’s onder de naam Weg van de wereld en gebruiken een beetje een arti-rauw randje. Ik kijk nu al uit naar hun foto’s van hun aanstaande reis naar Indonesië en Maleisië.

(Ze pieken bij het verschijnen van dit bericht net boven de 200 volgers uit, jeuh!)

wegvandewereld2

Last but not least is er het account van Shannen, Wereldliefde. Ze plaatst niet vaak foto’s, maar stuk voor stuk knallen ze er wel uit met de sprankelende kleuren.

Die verdienen echt wel meer likes!

wereld-liefde2

Welk nog niet zo bekend IG account is jouw favoriet?