Ben jij ook zo toe aan nieuwe reisinspiratie? Dat komt goed uit! Travel Rumors heeft de tweede editie van het gelijknamige magazine uitgebracht. Deze zomer editie is deze keer niet alleen digitaal, maar ook geprint verkrijgbaar. En ik mag een exemplaar van Travel Rumors weggeven!

Nog net voor wij naar Slovenië vertrokken, viel de dikke zomer editie van Travel Rumors op mijn deurmat. Mooi, want het kon dus nog net in mijn tas mee op vakantie.

Het prachtige magazine zit echt boordevol reisinspiratie. Je leest er over avontuurlijke reizen ver weg en over lekker ontsnappen in eigen land, inspiratie voor de leukste reislustige instagram accounts, over hoe een gezin in een camper woont en waar je hondvriendelijk kunt overnachten. Meer vertel ik je niet, dat moet je zelf maar lezen, zodat je ook van de schitterende foto’s erbij kunt genieten.

Winnen!

De winactie is inmiddels gesloten. Wil jij kans maken op dit prachtige magazine? Het enige dat je hoeft te doen is uiterlijk 4 september a.s. in een reactie hieronder te laten weten dat je mee doet. De winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht en zo snel mogelijk een gloednieuw exemplaar van dit magazine thuis gestuurd.

Niet gewonnen? Je kunt het magazine zelf bij Travel Rumors bestellen.