Er is inmiddels al heel wat kraamvisite voor onze kleine Mats op bezoek geweest. Wat is hij al verwend met zoveel liefde, aandacht, knuffels en toffe kadootjes! Ga jij binnenkort op kraamvisite bij het nieuwe wereldburgertje van reislustige ouders? Dan heb ik enkele ideeën voor je verzameld.

Persoonlijk vind ik houten speelgoed erg mooi. En dat is er genoeg te vinden met een knipoog naar reizen. Zoals een klein vliegtuigje waar de baby al snel mee kan spelen (of zijn tanden in kan zetten). Op reis worden natuurlijk de nodige foto’s gemaakt. Met een houten c

Over mij
Hoi! Ik ben Lizette, ik ben ergens in de dertig en ik woon samen met mijn man Remco en onze zoontjes Mats, Sem en Job bij Tilburg. Reizen is mijn grote passie. Ik ga zo vaak als ik kan – van korte citytrips tot lange verre reizen. Ik hou van onderweg zijn naar nieuwe bestemmingen, van mengen in andere culturen, verbazen over tradities en gebruiken, bijzondere ontmoetingen met mensen en gesprekken in vreemde talen, van ronddwalen in steden en dorpjes, op avontuur in dichte jungles, genieten van oneindige uitzichten en bounty eilandjes ontdekken en van terugkeren met ontelbaar veel leuke, ontroerende, grappige, mooie, onbetaalbare en onuitwisbare herinneringen.