Een van de leuke dingen van bloggen over reizen vind ik het terugdenken aan alle geweldige plekken en bijzondere ervaringen. Dat brengt de herinneringen ook weer tot leven en daardoor gaat het schrijven erover best vlot. En daar waar ik iets niet meer precies weet, kan ik terug vallen op mijn dagboeken die ik van iedere reis heb. En op de foto’s… de honderden foto’s. Dat neemt per bericht denk ik de meeste tijd in beslag: het selecteren van een paar leuke, mooie, passende foto’s. En zo zullen er ook heel veel foto’s zijn die ik niet in een bericht zal gebruiken.

Door de link met Instagram kan ik gemakkelijk meer foto’s delen. En door de vele enthousiaste reacties op de foto’s heb ik bedacht zo nu en dan een bijzondere foto op Reismuts te delen. Uiteraard met het verhaal achter de foto erbij. Zo komen prachtige plaatjes toch verder out in the open. Hope you like it! En hopelijk inspireren de foto’s je ook bij je volgende reizen 🙂 .

Dan presenteer ik je nu in de ‘rubriek’ Klik (je weet wel, dat geluid dat een camera maakt wanneer je een foto neemt):

Klik #1 Karakteristieke rimpels
Een van mijn eerste berichten op Reismuts ging over Beijing. Daar heb ik ontzettend veel foto’s van die ikzelf helemaal te gek vind. Deze heb ik op een lokale markt genomen. Iets in de man trok me aan, dat ik na wat aarzelen toch maar besloot te vragen of ik hem op de foto mocht zetten. En dat vond hij geen probleem. Hij ging er even goed voor staan met zijn fiets en dit is het resultaat. Nog steeds als ik naar de foto kijk, roept het de chaos van de markt bij me op en deze aardige man die in die chaos even de tijd nam stil te gaan staan.

beijing_karakteristieke_rimpels