Productreviews deel ik niet zo heel vaak op Reismuts. Dat komt omdat ik vind dat het echt een toevoeging moet zijn en niet zomaar een verhaal van een handig ditje of datje. En toen benaderde Rianne van Best Kept Memories mij. Kijk, zij heeft nou echt eens iets vernieuwends en iets waar ik enorm blij van word. Inmiddels zijn Remco en ik al drie jaar getrouwd en is er nog geen foto album. Honderden foto’s om doorheen te zoeken en vervolgens een selectie mooi in een album verwerken is gewoon een berg werk en het kwam er maar niet van. Herkenbaar? Dan word jij ook blij van Best Kept Memories!

Het werkt eigenlijk super simpel. Je uploadt je foto’s op de website (natuurlijk volledig veilig) en Rianne gaat voor je aan de slag. Zij neemt al het werk uit je handen! 🙂 Eerst maakt zij een selectie van de mooiste foto’s. Natuurlijk kun je zelf vooraf aangeven welke foto’s je zeker in het album terug wil zien. Vervolgens gaat zij alles in een album plaatsen en laten drukken. Dat noem ik nog eens handig! Ik bedoel, een digitaal foto album maken kennen we allemaal wel, maar al het werk dat normaliter super tijdrovend is, doet zij voor je.

En ieder album is weer uniek. Het ene wat speelser, het andere weer meer traditioneel. Hierin geef jij je voorkeur en zij gebruikt dat. Ook kun je er natuurlijk teksten bij laten zetten. Je hoeft het alleen maar aan te leveren en Rianne doet de rest.

Voor het album daadwerkelijk gedrukt wordt, krijg je uiteraard een preview digitaal te zien. Eventueel kun je gewenste wijzigingen doorgeven en Rianne past het weer aan. Na je goedkeuring ligt de mooie bundel met jouw foto’s mooi ingepakt op je deurmat. Zo heb je eindelijk je mooiste foto’s bij elkaar. Ideaal om eindelijk eens een mooi boek van die mooie reis te laten maken!

Wat nog leuker is, is dat je met de speciale Reismuts kortingscode korting krijgt! Vul REISMUTS in bij je aanvraag en je ontvangt 10% korting. Dat is mooi meegenomen, hè? Zo kun je voor jezelf aan de slag, of met oog op de komende feestdagen misschien wel een album kado doen.

Veel plezier!